Libnet.ro
UNICEF

16:00

Agentia Europeana a Medicamentului a autorizat primul tratament impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia Europeana a Medicamentului a autorizat primul tratament impotriva COVID-19

Agentia Europeana a Medicamentului a recomandat autorizarea conditionata de punere pe piata a medicamentului Remdesivir pentru tratarea adultilor si copiilor de peste 12 ani bolnavi de Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Remdesivir, primul tratament impotriva Covid-19 autorizat de Agentia Europeana a Medicamentului pentru a fi pus pe piata in UE

Agentia Europeana a Medicamentului a recomandat autorizarea conditionata de punere pe piata a medicamentului Remdesivir pentru tratarea adultilor si copiilor de peste 12 ani bolnavi de Covid-19 care au nevoie de oxigen suplimentar, a anuntat joi Agentia. Dupa aprobarea de catre Comisia Europeana poate fi folosit oficial.

Remdesivir, primul tratament impotriva Covid-19 autorizat

Agentia Europeana a Medicamentului a recomandat autorizarea conditionata de punere pe piata a medicamentului Remdesivir pentru tratarea adultilor si copiilor de peste 12 ani bolnavi de Covid-19.

Medicamentul antiviral Remdesivir, testat pentru administrarea prin inhalare, ca tratament impotriva noului coronavirus

Remdesivir, medicamentul antiviral care pana in prezent s-a dovedit eficient in testele de laborator impotriva virusului COVID-19, ar putea fi produs si intr-o versiune administrata prin inhalare, a anuntat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )