Libnet.ro
UNICEF

15:45

Aglomeratie la Vama Nadlac: Romanii din strainatate, care si-au petrecut vacanta in tara, se intorc la locurile de munca

B1 B1,
Aglomeratie la Vama Nadlac: Romanii din strainatate, care si-au petrecut vacanta in tara, se intorc la locurile de munca

Drumul National 7 in judetul Arad este aglomerat sambata seara, iar traficul in Vama Nadlac, pe sensul de iesire din tara, este de trei ori mai mare decat in mod obisnuit, romanii care lucreaza in. continuă pe B1

Aglomeratie pe DN 7 si in Vama Nadlac. Romanii care lucreaza in strainatate se intorc la munca

DN 7 in judetul Arad este aglomerat sambata seara, iar traficul in Vama Nadlac, pe sensul de iesire din tara, este de trei ori mai mare decat in mod normal deoarece romanii care lucreaza in strainatate si au petrecut sarbatorile in tara se intorc la locurile de munca. Potrivit Politiei Judetene Arad, traficul pe DN 7 s-a aglomerat sambata seara si au fost luate masuri pentru a se evita blocajele, mai ales in apropiere de Nadlac, unde s-a format o coloana de camioane pe o distanta de cinci kilometri.

Aglomeratie pe DN 7 si in Vama Nadlac, la finalul vacantei romanilor care lucreaza in strainatate

Drumul National 7 in judetul Arad este aglomerat sambata seara, iar traficul in Vama Nadlac, pe sensul de iesire din tara, este de trei ori mai mare decat in mod obisnuit, in conditiile in care romanii care lucreaza in strainatate si au petrecut sarbatorile in tara se intorc la locurile de munca, informeaza Mediafax.

Timisoara ar putea deveni al doilea oras din tara care are metrou (VIDEO)

Timisoara ar putea deveni al doilea oras din tara care are metrou. Constructia unei magistrale in orasul de pe Bega ar putea incepe anul acesta si va lega centrul Timisoarei de aeroport, spune primarul.

Lista spitalelor din Bucuresti care vor asigura asistenta medicala de Revelion

Toate cele noua spitale de urgenta din Capitala vor asigura asistenta medicala de Revelion si in perioada 1-4 ianuarie. Acestea sunt spitalele din Capitala care vor asigura asistenta medicala de.

VIDEO Mesajul lui Ioahnnis de sarbatori: ce le transmite presedintele romanilor din tara si din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a postat, miercuri, un scurt mesaj video pe Facebook in care se adreseaza romanilor din tara si din strainatate, cu ocazia Anului Nou.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )