Libnet.ro
UNICEF

15:45

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, condamnat definitiv la inchisoare. iCCJ i-a respins recursul

Antena3 Antena3,
Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, condamnat definitiv la inchisoare. iCCJ i-a respins recursul

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv miercuri la sapte ani de inchisoare pe Ionut Tanasoaia, acesta fiind gasit vinovat de moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, lovit cu. continuă pe Antena3

Ionut Tanasoaia, agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare

Instanta suprema l-a condamnat definitiv, miercuri, la sapte ani de inchisoare cu executare pe Ionut Tanasoaia, agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy - decedat dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata, in urma unei altercatii intr-un club din Giurgiu, in 2011, informeaza Mediafax.

Ucigasul baschetbalistului Chauncey Hardy, condamnat la sapte ani de inchisoare

Ionut Tanasoaia, agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, mort dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata intr-un club din Giurgiu, a fost condamnat definitiv, miercuri, la sapte ani de inchisoare cu executare de catre Curtea Suprema.

Ionut Tanasoaia, ucigasul baschetbalistului american Hardy Chauncey, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare

Ionut Tanasoaia, ucigasul baschetbalistului american Chauncey Hardy, a fost condamnat definitiv, miercuri, la sapte ani de inchisoare cu executare de catre Instanta Suprema, relateaza Mediafax. Tanasoaia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )