Libnet.ro
UNICEF

06:15

Agricover Credit IFN a acordat, anul trecut, credite de 950 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agricover Credit IFN a acordat, anul trecut, credite de 950 milioane lei

Agricover Credit IFN, institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, a inregistrat in 2015 un profit operational de 25,62 milioane de lei, in crestere cu 17% fata de anul 2014, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Agricover Credit IFN a acordat credite in valoare de 950 milioane lei, in crestere cu 14% in 2015

Agricover Credit IFN, prima institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, a inregistrat in 2015 un profit operational de 25. 000 Lei, in crestere cu 17% fata de anul 2014.

Profitul OTP Bank Romania a crescut anul trecut de aproape doua ori, la 4,8 milioane de euro

OTP Bank Romania a inregistrat anul trecut un profit dupa taxe de 1,5 miliarde forinti 4,8 milioane de euro), aproape dublu fata de anul anterior, in contextul in care indicatorii financiari ai diviziei locale a grupului ungar au fost influentati pozitiv de consolidarea rezultatelor Bancii Millennium, preluata.

Profitul OTP Bank Romania a crescut de aproape doua ori anul trecut, la 4,8 milioane de euro

OTP Bank Romania a inregistrat un profit dupa taxe de 1,5 miliarde forinti 4,8 milioane euro) anul trecut, aproape dublu fata de anul anterior, in contextul in care indicatorii financiari ai diviziei locale a grupului ungar au fost influentati pozitiv.

Industria de gambling a platit la stat taxe de 269 milioane de euro, anul trecut

Valoarea taxelor platite de catre operatorii autorizati din industria jocurilor de noroc din tara noastra a fost de 269 milioane de euro aproximativ 1,187 miliarde lei), anul trecut, cu 71,3% mai mare fata de 2014, potrivit datelor prezentate, ieri, de catre Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN), in cadrul Conferintei Romane de Gambling, editia a VI-a.

Primele brute subscrise anul trecut de Allianz-Tiriac au ajuns la 1,06 mld Lei, cresterea a fost de 7,2%

BUCURESTI MEDIAFAX) - Allianz-Tiriac a subscris anul trecut prime brute totale de 1,06 miliarde lei, in crestere cu 7,2%, pe fondul avansului asigurarilor generale cu 7,5%, la 952,9 milioane lei, si al celor de viata cu 4,9%, la 109,2 milioane lei, a.

Parfum de business: Farmec Cluj-Napoca si-a sporit afacerile anul trecut cu 13%

Producatorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca si-a crescut anul trecut afacerile cu 13%, la 172,5 milioane lei si intentioneaza sa continue extinderea retelei de magazine.

Economia Greciei a scazut cu 0,3% anul trecut

Economia Greciei s-a contractat cu 0,3% anul trecut, conform datelor revizuite publicate ieri de Oficiul elen de Statistica ELSTAT), transmite Reuters, conform Agerpres.

Anul trecut, societatile locale din grupul NOVOMATIC Romania au realizat investitii de peste 12 milioane de euro

Cifra de afaceri realizata de NOVOMATIC Romania, cu afaceri de operare si productie a jocurilor de noroc, a fost, in primul semestru 2015, in crestere cu 49% fata de aceeasi perioada din anul precedent, potrivit domnului Adrian Georgescu, CEO Novomatic Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )