Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

România Liberă România Liberă,
Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta. continuă pe România Liberă

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

Surpriza de proportii in lumea fotbalistica. Acesta este cel mai valoros club din lume si nu este din Europa

Formatia chinezaGuangzhouEvergrande este echipa cu cea mai mare valoare din lume pe piata bursiera, anunta the Wall Street Journal, citata de GSP. Guangzhou Evergrande Taobao este cotata la 3,37.

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters.

Cei mai buni 5 DJ din lume vin, vara aceasta, la Cluj, la cel mai bun festival din Europa

Cei mai buni cinci DJ din lume vor concerta pe aceeasi scena din Romania, in aceasta vara, la Untold. Dimitri VegasLike Mike au anuntat organizatorii ca revin la Cluj si promit sa faca un show de exceptie la cel mai bun festival din Europa, cum a fost declarat Untold. La Cluj vor concerta alti patru faimosi DJ: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix si Tiesto.

OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 1-8 martie, o apreciere de 8,11%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, dar si din indicele extins BET-XT.

Cel mai lung experiment din istorie. A inceput deja de peste un secol si nu vom trai sa aflam rezultatele

Incepand cu secolul al XIX-lea, botanistii de la Universitatea din Michigan, SUA, au inceput sa colaboreze la un experiment care implica germinarea semintelor. Acum, in al 137-lea an de.

Cel mai mare vas de croaziera din lume a plecat in prima calatorie

Un vas de croaziera mai mare decat Tinanicul si decat inaltimea Turnului Eiffel a pornit, joi, in prima sa calatorie, scrie AFP.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

SIF Banat-Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 2,69%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )