Libnet.ro
UNICEF

21:30

AJUNUL ANULUI NOU. Traditii si obiceiuri in AJUNUL ANULUI NOU

Antena3 Antena3,
AJUNUL ANULUI NOU. Traditii si obiceiuri in AJUNUL ANULUI NOU

in orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou si AJUNUL ANULUI. continuă pe Antena3

AJUNUL ANULUI NOU. Traditii si obiceiuri in AJUNUL ANULUI NOU

in orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou si AJUNUL ANULUI.

Site-urile BBC, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC) s-au confruntat, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Ajunul Anului Nou, sarbatorit de Google printr-un doodle simpatic

Esti curios cum va arata anul 2016? Si Google la fel, iar noul doodle, dedicat pentru Ajunul Anului Nou si care e mai mult decat simpatic, sugereaza acelasi lucru. Doodle-ul interactiv aduce in memorie o scena pe care am mai vazut-o in desene animate. Practic, poti vedea cinci pasari pe o sarma, iar alaturi de [].

Anul Nou - traditii si obiceiuri

Ceremonialul de innoire simbolica a timpului calendaristic la cumpana dintre ani, in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie este numit ingropatul Anului sau, mai recent, Revelion. Personificare a Soarelui, Anul este numit An Vechi inainte de miezul noptii de Revelion si An Nou dupa miezul noptii. Divinitatea Anului se naste, creste, imbatraneste si moare impreuna cu timpul calendaristic pentru a renaste dupa 365 de zile, respectiv 366 de zile in anii bisecti, potrivit Agerpres.

Programul bancilor in Ajunul Anului Nou, precum si pe 1 si 2 ianuarie

Bancile vor avea, in cele mai multe cazuri, program redus de lucru cu publicul joi, 31 decembrie, urmand ca pe 1 si 2 ianuarie sa fie inchise, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale si din aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, transmite Mediafax.

AJUNUL ANULUI NOU. Gestul facut de Google in pragul Anului Nou

Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, joi, in ultima zi a anului 2015, pentru a le ura utilizatorilor sai La Multi Ani!. La Multi Ani de la Google! este mesajul care apare pe prima pagina a m.

Anul Nou - traditii si obiceiuri romanesti

Ceremonialul de innoire simbolica a timpului calendaristic la cumpana dintre ani, in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie este numit ingropatul Anului sau, mai recent, Revelion. Personificare a Soarelui, Anul este numit An Vechi inainte de miezul noptii de Revelion si An Nou dupa miezul noptii. Divinitatea Anului se naste, creste, imbatraneste si moare impreuna cu timpul calendaristic pentru a renaste dupa 365 de zile, respectiv 366 de zile in anii bisecti.

Mesaj inedit al lui Vladimir Putin cu ocazia Anului Nou. Cui a transmis multumiri liderul rus

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a exprimat aprecierea, in mesajul sau cu ocazia Anului Nou, pentru armata rusa care in aceste zile duce un razboi impotriva terorismului, transmite agentia MIA, potrivit.

Hamas a interzis sarbatorirea Anului Nou in Fasia Gaza

Miscarea fundamentalista Hamas, care controleaza Fasia Gaza, a interzis sarbatorirea Anului Nou in locurile publice din enclava palestiniana, invocand ofensa pe care aceasta o aduce valorilor si traditiilor religioase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )