Libnet.ro
UNICEF

19:45

Programul bancilor in Ajunul Anului Nou, precum si pe 1 si 2 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Programul bancilor in Ajunul Anului Nou, precum si pe 1 si 2 ianuarie

Bancile vor avea, in cele mai multe cazuri, program redus de lucru cu publicul joi, 31 decembrie, urmand ca pe 1 si 2 ianuarie sa fie inchise, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale si din aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

AJUNUL ANULUI NOU. Traditii si obiceiuri in AJUNUL ANULUI NOU

in orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou si AJUNUL ANULUI.

AJUNUL ANULUI NOU. Traditii si obiceiuri in AJUNUL ANULUI NOU

in orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou si AJUNUL ANULUI.

Site-urile BBC, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC) s-au confruntat, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Ajunul Anului Nou, sarbatorit de Google printr-un doodle simpatic

Esti curios cum va arata anul 2016? Si Google la fel, iar noul doodle, dedicat pentru Ajunul Anului Nou si care e mai mult decat simpatic, sugereaza acelasi lucru. Doodle-ul interactiv aduce in memorie o scena pe care am mai vazut-o in desene animate. Practic, poti vedea cinci pasari pe o sarma, iar alaturi de [].

AJUNUL ANULUI NOU. Gestul facut de Google in pragul Anului Nou

Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, joi, in ultima zi a anului 2015, pentru a le ura utilizatorilor sai La Multi Ani!. La Multi Ani de la Google! este mesajul care apare pe prima pagina a m.

Mesaj inedit al lui Vladimir Putin cu ocazia Anului Nou. Cui a transmis multumiri liderul rus

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a exprimat aprecierea, in mesajul sau cu ocazia Anului Nou, pentru armata rusa care in aceste zile duce un razboi impotriva terorismului, transmite agentia MIA, potrivit.

Hamas a interzis sarbatorirea Anului Nou in Fasia Gaza

Miscarea fundamentalista Hamas, care controleaza Fasia Gaza, a interzis sarbatorirea Anului Nou in locurile publice din enclava palestiniana, invocand ofensa pe care aceasta o aduce valorilor si traditiilor religioase.

Minunatele petreceri ale Anului Nou interbelic

Elita romaneasca din perioada interbelica s-a bucurat din plin de privilegiile sociale si economice, in special in preajma sarbatorilor de iarna. Petrecerile de Revelion in palate atent gatite ori in statiuni montane erau demonstratii sublime de eleganta si rafinament, in ton cu moda din marile capitale europene mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} Minunatele petreceri ale Anului Nou interbelic.

Ungaria: Reglementari privind circulatia camioanelor cu ocazia Anului Nou 2016

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare cu ocazia Anului Nou, sunt restrictii de circulatie pentru autovehiculele de transport marfa a caror masa totala depaseste greutatea de 7,5 tone.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )