Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alba Iulia, Blaj si Sebes se pregatesc sa iasa din carantina

România Liberă România Liberă,
Alba Iulia, Blaj si Sebes se pregatesc sa iasa din carantina

DSP Alba va propune Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Alba suspendarea starii d. continuă pe România Liberă

Ceremonia militara din 1 Decembrie de la Alba Iulia, cu efective reduse si fara public. Se mizeaza pe prezenta lui Ioahnnis sau a lui Orban

Ceremonia militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei va fi organizata marti, de 1 Decembrie, la Alba Iulia in absenta publicului si cu efective reduse, fara tehnica militara, potrivit unui comunicat transmis de Biroul informare si relatii publice al Diviziei 4 Infanterie Gemina.

Primarul din Alba Iulia, despre sarbatoarea de 1 Decembrie in pandemie: Va fi un ceremonial militar la Monumentul Unirii, nu o parada. Din pacate, este cea mai estompata din ultimii 30 de ani

Gabriel Plesa, primarul din Alba Iulia, a vorbit, vineri seara, intr-o interventie telefonica in studioul B1 TV despre cum vor fi organizate evenimentele de 1 Decembrie, in conditiile actualelor restrictii.

Ceremonia militara din 1 Decembrie de la Alba Iulia, cu efective reduse si fara public

Ceremonia militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei va fi organizata marti, de 1 Decembrie, la Alba Iulia in absenta publicului si cu efective reduse, fara tehnica militara, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES, de Biroul informare si relatii publice al Diviziei 4 Infanterie Gemina.

Partide noi, metehne vechi: Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Plesa, a numit un traseist in functia de purtator de cuvant

Liderii Uniunii Salvati Romania acuza traseismul de care dau dovada vechile partide, dar se pare ca si ei au preluat aceasta meteahna. Cel mai recent exemplu este cel al primarului USR din Alba Iulia,.

Nurcile ucise in Danemarca au inceput sa iasa din pamant: Fugiti, vin sa se razbune

Imagini infioratoare. Nurcile ucise in Danemarca in urma cu doua saptamani au inceput sa iasa din pamant. Peste 10 milioane de animale au fost ingropate atunci in gropi comune, dupa ce guvernul danez a anuntat ca a fost inregistrata o mutatie de coronavirus care s-ar putea transmite la oameni. Imagini incredibile cu nurcile ucise din .

Moartea unui militar prin electrocutare in Gara Alba Iulia.Dosarul, plimbat intre Parchete timp de doi ani

Ancheta penala in dosarul unui militar mort prin electrocutare, pe 23 noiembrie 2018, in gara CFR din Alba Iulia a fost declinata, de Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj catre Parchetul de pe langa Tribunalul Alba.

Roman de 25 de ani, implicat in uciderea unui cetatean chinez la Barcelona, arestat si predat autoritatilor din Spania

Un cetatean roman in varsta de 25 de ani a fost arestat si predat unor autoritati judiciare din Spania, ca urmare a unei decizii pronuntate la Curtea de Apel Alba Iulia.

Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

Ciorogarla iese din carantina, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate, printre care se numara interzicerea.

Ce planuri are Anglia dupa ce iese din carantina: masurile anti-COVID-19 anuntate de guvern

Marea majoritate a celor 56 milioane de locuitori ai Angliei, inclusiv cei din Londra, vor continua sa traiasca sub restrictii severe dupa sfarsitul lockdown-ului national la inceputul lunii decembrie, a anuntat guvernul britanic, dand detalii despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )