Libnet.ro
UNICEF

16:01

Nurcile ucise in Danemarca au inceput sa iasa din pamant: Fugiti, vin sa se razbune

Playtech Playtech,
Nurcile ucise in Danemarca au inceput sa iasa din pamant: Fugiti, vin sa se razbune

Imagini infioratoare. Nurcile ucise in Danemarca in urma cu doua saptamani au inceput sa iasa din pamant. Peste 10 milioane de animale au fost ingropate atunci in gropi comune, dupa ce guvernul danez a anuntat ca a fost inregistrata o mutatie de coronavirus care s-ar putea transmite la oameni. Imagini incredibile cu nurcile ucise din . continuă pe Playtech

Nurcile omorate in Danemarca par sa iasa acum din morminte

In Danemarca au devenit virale pe internet o serie de fotografii si clipuri video cu nurcile ucise in masa la inceputul lunii, cand autoritatile le-au omorat de teama ca ar transmite o mutatie a virsului SARS-CoV-2. Nurcile par sa iasa acum din groapa comuna, ceea ce ii ingrozeste pe danezi, mai ales ca pot cauza si alte probleme biologice.

Digi24: Nurcile ucise cu milioanele in Danemarca ies acum din morminte

Nurcile ucise in masa in Danemarca ies din morminte si provoaca groaza in randul danezilor. Peste 10 milioane de nurci au fost ucise in masa si ingropate in gropi comune, pe terenurile armatei, dupa ce guvernul danez a anuntat ca a fost inregistrata o mutatie de coronavirus care a generat teama ca s-ar putea transmite la oameni.

Fenomen macabru in Danemarca. Nurcile ucise de teama coronavirusului ies din morminte

Nurcile moarte ies din mormintele din Danemarca, dupa ce graba sacrificarii a milioane de animale din cauza temerilor unei mutatii a coronavirusului a dus la ingroparea acestora la mica adancime. Fenomenul macabru.

MINISTRUL ENERGIEI: Am gasit o solutie pentru ca Elcen sa iasa din insolventa si sa acceseze fonduri pentru modernizare

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )