Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite ca va gasi bani pentru realizarea programului sau electoral

Adevărul Adevărul,
Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite ca va gasi bani pentru realizarea programului sau electoral

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca pentru realizarea programului sau electoral sunt necesare 4,5 miliarde de lei, in timp ce bugetul municipal actualmente constituie 3,8 miliarde. El promite ca va gasi va gasi bani pentru acoperirea diferentei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite drumuri calitative si extinderea parcurilor de troleibuze si autobuze

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, promite reparatia si reconstructia calitativa a drumurilor si a trotuarelor orasenesti, dar si evaluarea independenta a calitatii acestor lucrari. De asemenea, candidatul PSRM promite extinderea parcului municipal de troleibuze cu 35 de unitati, iar a parcului de autobuze cu 50 de unitati, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase promite transport modern, eficient si sigur

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al capitalei, Andrei Nastase, promite ca Chisinaul va fi orasul in care punctualitatea va deveni obisnuinta, sustinuta de o infrastructura de mobilitate adecvata transport public rapid si sigur, drumuri si trotuare bune.

Cum va scapa Capitala de mirosul neplacut de la Statia de Epurare. Raspunsul lui Ion Ceban

Mirosul urat din Capitala, generat de namolul depozitat pe platformele Statiei de Epurare, poate fi eliminat daca namolul, odata deshidratat, va fi evacuat pe terenurile agricole din tara in calitate de ingrasamant. Candidatul socialistilor in turul doi al alegerilor pentru functia de primar general de Chisinau, Ion Ceban, spune ca aceasta practica, desi este una sovietica, este singura capabila sa rezolve problema mirosului urat din Capitala.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase afirma ca va majora fondul de salarii pentru pedagogi cu 45 milioane de lei

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al Capitalei, Andrei Nastase, promite ca va majora fondul de salarii pentru cadrele didactice si managerii din invatamantul prescolar, primar si secundar cu 45 de milioane de lei, ajustat anual la rata inflatiei, incepand cu anul 2019.

Dionis Cenusa: PDM l-ar prefera pe Ion Ceban in fruntea Primariei

Democratii nu au un niciun candidat favorabil in al doilea tur, dupa ce Silvia Radu a ramas in afara competitiei electorale, scrie expertul Dionis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN.

Alegeri Chisinau:in turul doi se mentine mesajul geopolitic

In turul doi al alegerilor locale din municipiul Chisinau se pedaleaza in continuare pe mesajul geopolitic, desi Capitala nu are nevoie de geopolitica, in fruntea Chisinaului trebuie sa fie un manager iscusit care sa solutioneze problemele municipalitatii. Aceste opinii au fost exprimate in cadrul emisiunii Glavnii vopros de la NTV Moldova.

Comisia Europeana vrea sa dea mai putini bani pentru tarile din estul UE. Romania este, totusi, avantajata

Comisia Europeana a propus marti majorarea fondurilor de coeziune pentru Italia si alte state membre din sudul continentului afectate de criza economica si valul de emigranti, urmand ca in paralel sa reduca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )