Libnet.ro
UNICEF

07:31

ALEGERI EUROPARLAMENTARE: iCCJ desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din BEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI EUROPARLAMENTARE: iCCJ desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din BEC

Tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai ICCJ membri ai Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai are loc astazi, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta suprema desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Inalta Curte de Casatie si Justitie desemneaza vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

iCCJ: Au fost desemnati judecatorii care fac parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Update:inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

Update: inalta Curte a desemnat cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare. Cine sunt ei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare, anunta.

Rubrica Alegeri europarlamentare 2019 a fost activata pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a activat, marti, rubrica Alegeri europarlamentare 2019, unde vor putea afla informatii cetatenii romani care intentioneaza sa voteze la sectiile de votare care vor fi organizate in afara tarii.

Mastercard - Bank of the Year, editia a IV-a: cine sunt specialistii si antreprenorii care vor stabili la cine ajung trofeele in acest an

Competitia Mastercard - Bank of the Year respecta, ca in fiecare an, traditia cooptarii unui juriu profesionist ce va stabili dupa o analiza transparenta si obiectiva bancile si IFN-urile care vor pleca acasa cu mult ravnitele trofee.

Pelerinii care vor sa participe la vizita Papei de la Sumuleu Ciuc se vor putea inscrie online

Masuri speciale de securitate vor fi luate pentru vizita Papei Francisc la pelerinajul de la Sumuleu Ciuc, in 1 iunie, pelerinii fiind invitati sa se inregistreze pe un site care a fost creat pentru acest.

10.000 de euro pentru startup-uri: Changeneers ofera antreprenorilor mediul perfect pentru testarea ideilor care vor sa schimbe lumea - webPR

Pana pe data de 8 martie, dezvoltatorii de solutii tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sanatatii pot aplica la competitia Changeneers, organizata de Impact Hub Bucharest si Samsung Romania, unde au sansa de a castiga premiul de 10. 000 de euro. Changeneers isi propune sa fie mai mult decat un concurs si sa ofere antreprenorilor un loc in care se pot intalni, schimba idei si testa solutii, totul pentru crearea unei lumi mai bune prin tehnologii mobile.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in.

Consiliul General a aprobat nfiintarea a doua noi societati municipale care vor prelua activitatea RADET. PNL a sustinut proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, serviciul public fiind delegat catre aceasta. CGMB a aprobat si infiintarea Companiei Municipale Energetica Servicii Bucuresti, care va presta serviciile conexe, respectiv intretinerea retelelor de termoficare, acesta urmand sa gestioneze si fonduri europene. Compania va avea aceiasi actionari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )