Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Atrag tot ghinionul

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC- Nu te simti in apele tale. Treci printr-o perioada ciudata si cauti o forma.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Martie incredibil de prost. incepe cea mai grea luna a anului pentru ele

Luna Martie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Nimic nu le merge asa cum si-ar dori. HOROSCOP BERBEC- Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si.

HOROSCOP. Zodii care vor avea saptamana perfecta. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este benefica pentru aceste trei zodii. Totul le merge ca la carte. HOROSCOP SCORPION -Te bucuri de viata mai mult ca niciodata. Esti creativa si profiti din plin de acest lucru.

HOROSCOP. Zodiile care ascund cele mai multe secrete

Cu totii stim cateva persoane care tin aproape totul secret despre viata lor. Cu greu afli ce au mai facut, daca nu vor ele sa spuna. Gemeni - isi ascund foarte bine viata.

Consiliul General a aprobat nfiintarea a doua noi societati municipale care vor prelua activitatea RADET. PNL a sustinut proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, serviciul public fiind delegat catre aceasta. CGMB a aprobat si infiintarea Companiei Municipale Energetica Servicii Bucuresti, care va presta serviciile conexe, respectiv intretinerea retelelor de termoficare, acesta urmand sa gestioneze si fonduri europene. Compania va avea aceiasi actionari.

Mastercard - Bank of the Year, editia a IV-a: cine sunt specialistii si antreprenorii care vor stabili la cine ajung trofeele in acest an

Competitia Mastercard - Bank of the Year respecta, ca in fiecare an, traditia cooptarii unui juriu profesionist ce va stabili dupa o analiza transparenta si obiectiva bancile si IFN-urile care vor pleca acasa cu mult ravnitele trofee.

HOROSCOP. Zodiile cu protectie divina in 2019. Au noroc si atrag banii ca un magnet

Berbec: Trebuie sa preiei conducerea. Misiunea ta este sa devii un lider. Taur: Scopul tau in 2019 este sa intorci un om pe drumul cel bun. Poate fi vorba despre o ruda sau despre un prieten. Gemeni: in.

HOROSCOP. Zodiile condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie

Ti s-a intamplat sa crezi ca ti-ai gasit persoana pe care o vei iubi toata viata si dupa o perioada sa constati ca te-ai inselat in privinta ei? Nu cred ca a fost cineva scutit de suferinta din.

HOROSCOP. Nativele care frang inimi! Fereste-te de ele daca nu vrei sa suferi!

Daca va doriti sa stiti care sunt cele mai sexy si pasionale femei ale zodiacului, care frang inimi, continuati sa cititi. A face dragoste este o parte foarte importanta a unei relatii adulte si e clar ca.

UPDATE Acord n Comisia LIBE: Audierile pentru sefia Parchetului european vor avea loc marti, asa cum era programat initial. Ce face miercuri COREPER

Audierea celor trei candidati pentru Parchetul European, printre care se numara si Laura Codruta Kovesi, va avea loc marti, asa cum fusese programata initial, dupa ce in Comisia LIBE a Parlamentului European s-a ajuns la un acord, a declarat pentru HotNews. ro europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )