Libnet.ro
UNICEF

12:16

Alegeri legislative federale in Germania. Care sunt rezultatele obtinute de partide (exit-poll-uri)

Adevărul Adevărul,
Alegeri legislative federale in Germania. Care sunt rezultatele obtinute de partide (exit-poll-uri)

Germanii si-au ales astazi Parlamentul. Potrivit rezultatelor sondajelor la iesirea de la urne, blocul conservator al Angelei Merkel CDU/CSU - Uniunea Crestin Democrata/Uniunea Crestin Sociala) s-a clasat pe primul loc,insa, cum era de asteptat, fara sa obtina majoritatea in Bundestag. continuă pe Adevărul

Alegeri legislative federale in Germania. Care sunt partidele care au sanse sa intre in Bundestag

Aproximativ 61,5 milioane de germani sunt asteptati astazi la urne pentru a alege noul Parlament Bundestag), care urmeaza apoi sa aleaga noul cancelar. Urnele sunt deschise in intervalul 8. 00, ora Romaniei) - 18. 00, ora Romaniei). Iar imediat dupa inchiderea lor sunt asteptate primele exit-poll-uri.

EXIT-POLL Rezultate alegeri legislative federale in Germania: un partid de orientare nazista, a treia forta politica ce intra in Bundestag

Germanii si-au ales astazi Parlamentul. Potrivit rezultatelor sondajelor la iesirea de la urne, blocul conservator al Angelei Merkel CDU/CSU - Uniunea Crestin Democrata/Uniunea Crestin Sociala) s-a clasat pe primul loc,insa, cum era de asteptat, fara sa obtina majoritatea in Bundestag.

ALEGERI GERMANIA. Care sunt principalii candidati si care sunt aliantele posibile

ALEGERI GERMANIA Alegatorii germani se prezinta duminica la sectiile de votare pentru a-si desemna reprezentantii in parlamentul federal, favorit in acest scrutin fiind blocul conservator format din.

Germania a votat. Care sunt rezultatele alegerilor si cum trateaza partidele principalele probleme ale Europei

Votul germanilor la alegerile legislative federale de duminica nu se va traduce numai prin desemnarea urmatorului cancelar de catre Bundestag, ci si prin politicile ce vor fi urmate la nivelul Uniunii Europene.

Alegeri parlamentare in Germania. Cum sunt ele vazute in Europa si in alte tari de pe mapamond

Duminica seara, intreaga lume va afla cum a votat Germania. Desi Angela Merkel e clar favorita la obtinerea inca unui mandat de cancelar, surprize se pot ivi oricand la alegeri, iar una dintre cele neplacute este ca nationalistii germani sa intre in Bundestag. Realegerea lui Mutti cum este alintata Merkel in tara sa) e o garantie de stabilitate, intr-o lume plina de provocari: terorism, o Coree de Nord nebunatica, o Europa ce scartaie din incheieturi si o America puternic indatorata si imprevizibila la varf. Dar sa vedem cum sunt privite alegerile parlamentare germane de alte tari de pe mapamond, in care marea majoritate sunt pro-Mutti, doar vecinii austrieci l-ar prefera pe Schulz.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Utile: Exercitiile care te scapa de durerile de spate; Care sunt cele mai sanatoase tipuri de ceai si ce beneficii aduc; Ce schimbari alimentare e indicat sa faceti dupa 40 de ani ca sa nu va imbolnaviti

Cum te feresti de probleme cand accesezi link-uri scurte pe internet. Este foarte probabil sa. Plante contra durerilor articulare, a durerilor de cap si a febrei. Unele plante sunt deosebit de.

Retail modern vs traditional: cine investeste mai mult in branding, inovatie, online si care sunt tendintele ce caracterizeaza comertul

Intr-o industrie extrem de dinamica precum cea a bunurilor de larg consum, retailerii si producatorii sunt constransi sa tina piept schimbarilor de comportament de consum prin investitii masive in zona de tehnologie, inovatie sau servicii de branding.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )