Libnet.ro
UNICEF

21:00

ALEGERI LOCALE 1016. Petre Toba: Materialele necesare desfasurarii procesului de vot, asigurate din bugetul MAI

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 1016. Petre Toba: Materialele necesare desfasurarii procesului de vot, asigurate din bugetul MAI

Ministrul Internelor Petre Toba a declarat, luni, la Palatul Victoria ca inca de la inceputul anului, MAI si AEP au elaborat sapte Hotarari de Guvern care au reglementat activitatlile ce privesc aceste alegeri. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 1016. Liberalul Gheorghe Falca, la al patrulea mandat de primar al Aradului

Gheorghe Falca a castigat detasat cel de al patrulea mandat consecutiv de primar al municipiului Arad, potrivit rezultatelor provizorii postate pe site-ul Biroul Electoral Central.

Alegeri locale 2016. Toba. Se testeaza platforma privind votul ilegal

Ministrul de Interne, Petre Toba a transmis ca au fost cumparate peste 18. 000 de timbre autocolante, pentru alegerile locale de duminica. pOlitia Romana a facut si face verificari in continuare la sectiile de votare.

Alegeri locale 2016. La alegerile de duminica au fost sesizate 245 de situatii de posibil vot multiplu. Toba: Cetatenii au vrut sa testeze sistemul informatic

Aproape 250 de situatii de posibil vot multiplu s-au inregistrat la alegerile locale, multe dintre acestea fiind insa testari ale sistemului informativ de catre cetateni. Asta a declarat luni ministrul de Interne, Petre Toba.

Alegeri locale 2016. Ministerul de Interne ia masuri stricte pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a solicitat structurilor MAI fermitate in aplicarea legii, astfel incat votarea sa se desfasoare in legalitate, a declarat sambata purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, citat de Agerpres.

Petre Toba: M.A.I a angrenat peste 65.000 de angajati pentru buna desfasurare a alegerilor locale

Peste 65. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenati pe 5 iunie pentru buna desfasurare a alegerilor locale, a declarat Ministrul Petre Toba, potrivit.

Petre Toba: Situatia la nivel national privind riscul de inundatii s-a normalizat. S-au evacut preventiv 133 de persoane din zone inundabile

Petre Toba, ministrul de Interne, a anuntat ca ultimele avertizari au expirat si situatia la nivel national s-a normalizat. Ministrul de Interne a precizat ca in ultimele doua saptamani.

Petre Toba: Au fost puse in aplicare toate activitatile cuprinse in calendarul electoral, in termenele stabilite (VIDEO)

Ministrul de Interne, Petre Toba, a declarat luni ca toate activitatile cuprinse in caledarul electoral au fost indeplinite la termenele stabilite. Au fost puse in aplicare toate activita.

Codul rosu hidro a fost extins in noua judete. Petre Toba: Autoritatile au intervenit in 89 de localitati. 200 de oameni au fost evacuati (VIDEO)

Ministrul de Interne, Petre Toba, a dat asigurari ca se depun eforturi si toate structurile mentin o capacitate ridicata de interventie, astfel incat vietile oamenilor sa nu fie puse in.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Cine castiga PRIMARIA SLATINA

Tiparirea a aproape 1. 000 de buletine de vot necesare pentru alegerile locale in judetul Olt a fost incheiata, ele fiind depozitate sub paza militarizata.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Cine castiga PRIMARIA SLATINA

Tiparirea a aproape 1. 000 de buletine de vot necesare pentru alegerile locale in judetul Olt a fost incheiata, ele fiind depozitate sub paza militarizata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )