Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Marian Munteanu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, atac violent la un lider PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri ca nu poate comenta prezenta in partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar,.

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Presedintele interimar al social-democratilor bucuresteni, Gabriela Firea, a declarat joi ca si-ar dori o alianta electorala a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judetean Ilfov si a adaugat ca,.

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucator al Stelei candideaza la primarie

Fostul fotbalist Ion Viorel, in prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzau, si-a anuntat, joi, intrarea in cursa pentru Primaria municipiului Buzau din partea PSRO, scrie.

Alegeri locale 2016. PSD renunta la candidatul propriu pentru primaria Cluj Napoca

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa a incheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianta electorala cu.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

ALEGERI LOCALE 2016. Provocarea lansata de PNL pentru Marian Vanghelie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca Marian Vanghelie ar trebui sa candideze la Primaria sectorului 5, daca mai are ceva de demonstrat in politica, insa a punctat ca nu are niciun fel.

Ion Cristoiu: Tare ma tem ca Marian Munteanu va fi primar al Capitalei

Jurnalistul Ion Cristoiu a les sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Marian Munteanu care a fost desemnat candidat al PNL pentru Primaria Capitalei marti, 12 aprilie 2016. Rares.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Marian Munteanu, un ceausist notoriu. Mioara Roman, dezvaluiri despre fostul sau elev: Era sef la toate la partid si apoi a aparut in Piata Universitatii (VIDEO)

Trecutul lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a starnit controverse in mediul public. in mediul online si in mass-media au aparut dovezi care atesta antisemitismul si.

Dosar de politician: Afacerile lui Marian Munteanu cu rusofilul Badescu (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Numele sau este Munteanu Marian Teofan Dragos si este nascut in 19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )