Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe facebook

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe facebook

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sa retraga o serie de materiale electorale cu caracter defaimator de pe site-urile de socializare. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe Facebook

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sa retraga o serie de materiale electorale cu caracter defaimator de pe site-urile de socializare.

Sondajul lui Nicusor Dan. Firea, castigator detasat. Predoiu, pe locul III

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat publicitatii un sondaj din care reiese ca se afla pe locul II in intentie de vot, la diferenta de aproape 18% fata de ocupanta locului I, Gabriela Firea. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, se afla pe locul III, la diferenta de cinci procente de Nicusor Dan, care ii cere primului sa se retraga din cursa in favoarea sa.

Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USD) la functia de primar general al Capitalei, i-a solicitat lui Catalin Predoiu, candidatul liberal, sa se retraga din cursa in urma sondajului comun, realizat de o firma britanica.

Sondajul TNS pe Bucuresti, prezentat de Nicusor Dan: Firea - 34%, Nicusor Dan 16%, Predoiu 11%, Turcescu - 5%/ Dan: In ipoteza in care Firea castiga, eu nu voi fi viceprimar

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai - 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea PSD) - 34%, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL) 11%, Robert Turcescu PMP) - 5%. Peste 15% sunt nehotarati. Vezi in articol rezultatele sondajului atat la Primar General cat si la Consiliul General.

VIDEO Nicusor Dan, la Antena 3: Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate, asa cum nu erau jucate nici cand a candidat domnul Ponta/ Gadea catre Clotilde: V-as vota cu toata inima... Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile

Acum aproape 2 saptamani, domnul Predoiu a lansat aceasta invitatie. Ar fi fost o alianta intre noi si PNL. Nu ar fi fost o solutie, pentru ca exista in Bucuresti o clasa uriasa de oameni care s-a saturat de PSD si de PNL. Multi dintre acesti oameni se indreapta spre noi. A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. , a declarat Nicusor Dan laAntena 3. Elementul cel mai interesant al serii a fost o intamplare din platou, dar din afara emisiunii. Vlad Ursuleana postat pe contul sau de facebook o inregistrare in care Gadea isi face un selfie cu Nicusor Dan si il lauda pe acesta si peClotilde Armand careia i-a spus ca ar fi votat-o cu toata inima daca locuia in Sectorul 1. Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile.

Nicusor Dan acuza PNL ca imparte pliante in care minte cu nerusinare: Predoiu, extrem de disperat daca da asemenea mizerii/ Pliantele sunt atribuite PNL

Nicusor Dan publica joi pe Facebook un colaj foto cu un pliant atribuit PNL Bucuresti in care candidatul USB este asociat cu candidatul PSD Gabriela Firea si pe care scrie ca Dan da 1 miliard de euro pe mana coruptilor PSD, despre care spune ca sunt mizerii in care Catalin Predoiu minte cu nerusinare.

Sondaj IRES: Gabriela Firea 45% / Nicusor Dan 25% / Robert Turcescu 11% / Catalin Predoiu 10%

Gabriela Firea PSD) ar castiga alegerile de duminica pentru Primaria Capitalei cu 45%, fiind urmata de Nicusor Dan USB) cu 25%, iar pe locul trei s-ar plasa Robert Turcescu PMP) cu 11%, in timp ce candidatul PNL, Catalin Predoiu, ar fi abia pe locul patru cu 10%, potrivit unui sondaj IRES, potrivit Mediafax.

Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra/ Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Halucinanta prestatia lui Bogdan Deaconu de la PRU. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan la Realitatea TV/ Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

Predoiu: Sondajul lui Nicusor Dan e facut de firma unui fost membru al serviciului secret bulgar

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, sustine ca TNS, firma cu care candidatul USB, Nicusor Dan, a facut sondajul apartine unui fost membru al serviciului secret bulgar, Dan replicand ca aceeasi firma detine si CSOP, casa de sondare cu care PDL a lucrat in ultimii zece ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )