Libnet.ro
UNICEF

17:16

Alegeri locale 2016: USB cere renumararea voturilor din 17 sectii din Sectorul 1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri locale 2016: USB cere renumararea voturilor din 17 sectii din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut renumararea voturilor de la alegerile locale din 17 sectii din Sectorul 1. Cererea va fi analizata si solutionata, a declarat presedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Alexandru Stoian. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri locale 2016. Liberalii cer renumararea voturilor pentru Consiliul Judetean, unde 24.500 buletine de vot au fost anulate

PNL a cerut renumararea voturilor pentru Consiliul Judetean Constanta, dat fiind numarul foarte mare de voturi nule - 24. Diferenta de voturi dintre cele doua partide este foarte mica, de doar 156 voturi in favoarea PSD.

ALEGERI LOCALE 2016. Astrid Fodor, noua primarita din Sibiu

15: Astrid Fodor, de la Forumul Democrat al Germanilor din Romania, este noua primarita a Sibiului. Locul al doilea a fost ocupat de fostul prefect Ovidiu Sitterli PSD), iar al treilea clasat este Razvan Pop PNL).

Alegeri locale 2016 Baia Mare. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Sapte candidati isi disputa in 5 iunie 2016 fotoliul de primar al municipiului Baia Mare, in cadrul alegerilor locale. Unii dintre ei sunt noi in politica, altii sunt cu state vechi, insa toti au promisiuni mari pentru viitorul municipiului.

Alegeri locale 2016 Cluj-Napoca. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Cluj-Napoca pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Emil Boc PNL), independentul sustinut de PSD, Octavian Buzoianu si Liviu Alexa Miscarea liberala).

Alegeri locale 2016 Alba Iulia. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Sapte candidati sunt trecuti pe buletinul de vot pentru functia de primar la Alba Iulia la alegeri locale 2016. Cinci reprezinta formatiuni politice, iar doi sunt independenti. De asemenea, sase partide prezinta liste electorale pentru Consiliul local, unde exista, de asemenea, doi candidati independenti.

Alegeri locale 2016 Targu-Mures. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Locuitorii Targu-Muresului isi aleg astazi reprezentantul pentru urmatorii patru ani. Pentru functia de primar, la alegerile locale 2016, batalia se da intre sase candidati. Daca unii dintre ei au experienta in politica de peste 10 ani, altii sunt intrati in politica de doar cateva luni. Cu totii ne promit un oras prosper si un viitor stralucit.

Alegeri locale 2016 Ramnicu Valcea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. 10 candidati se vor duela pe 5 iunie pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea la alegerile locale 2016, 9 fiind reprezentanti ai partidelor politice si unul independent. Doi dintre ei au mai fost deja primari, iar unul a facut si inchisoare.

Alegeri locale 2016 Targu Jiu. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

13 candidati participa la alegeri locale 2016 de pe data de 5 iunie pentru ocuparea functiei de primar al municipiului Targu Jiu.

ALEGERI LOCALE 2016: USB depune la Biroul Electoral o cerere de RENUMARARE a voturilor in Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci - zece sectii, invocand discrepante statistice.

ALEGERI LOCALE 2016. Probleme la Iasi: Numaratoarea voturilor, suspendata. Mihai Chirica (PSD) era anuntat castigator

10: Operatiunea de centralizare a voturilor a fost suspendata la Iasi, dupa ce alegatorii din doua sectii din municipiul Iasi au primit cate doua buletine de vot pentru alegerea primarului, iar la numarare, sistemul informatic a identificat mai multe voturi decat alegatori.

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )