Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegeri locale 2020. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii si partidele politice

B1 B1,
Alegeri locale 2020. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii si partidele politice

Alegerile locale din acest an se vor organiza in conformitate cu noi reguli stricte pentru partide politice si pentru candidati. Prezenta la mitingurile electorale organizate in aer liber va fi de maximum 50 de. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Listele finale ale candidatilor la primariile de sector din Bucuresti

Cursa pentru Primaria Capitalei si primariile de sector incepe oficial in 28 august 2020, dupa ce duminica si-au inregistrat candidaturile principalii concurenti. Adriana Bahmuteanu, cunoscuta publicului.

Alegeri locale 2020. Lista finala a candidatilor pentru Primaria Generala a Bucurestiului

Romanii isi aleg in aceasta toamna primarii si consilierii judeteni. S-a incheiat etapapentru inscrierea candidatilor in cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie, iar la Primaria Capitalei se vo.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

ALEGERI LOCALE 2020 |Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Exista o singura metoda de a lupta impotriva coruptiei: transparentizarea tuturor proceselor care se intampla in primarie (VIDEO)

Una dintre cele mai aprigi batalii la urmatoarele alegeri se da la Constanta. Daca PSD merge pe mana actualului primar, Decebal Fagadau, un apropiat al lui Radu Mazare, PNL mizeaza pe Virgil Chitac.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Ludovic Orban, la intalnirea cu candidatii PNL Hunedoara: Excelenta in administratia locala e brandul nostru.Acolo unde au castigat liberalii primaria, a inceput dezvoltarea (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul liberalilor, este de parere ca PNL a excelat intotdeauna in administratia locala. Uitati-va cum arata un oras guvernat de PSD, a afirmat premierul, oferind drept exemplu.

Adrese de contact ale statiilor locale Antena 3 pentru candidatii la alegerile locale 2020

Antena 3 pune la dispozitia candidatilor la alegerile locale adresele de contact ale statiilor locale la care pot fi trimise solicitarile de promovare in timpul campaniei electorale, in emisiunile electorale, potrivit legislatiei in vigoare.

Senatorul PMP Gabi Ionascu, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban: Pre-campania de alegeri locale s-a soldat cu o masiva migratiune politica ale unor alesi locali. Va solicit sa dispuneti masurile necesare pentru respectarea legilor

Senatorul PMP Gabi Ionascu i-a adresat premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisa, solicitandu-i sa dispuna masurile necesare prin institutiile Statului Roman pentru respectarea legilor privind alegerile.

Rares Bogdan nu exclude varianta votului in doua zile la alegerile locale

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca alegerile locale din 2020 trebuie organizate cu foarte mare grija, mai ales pentru populatia in varsta,si nu exclude.

Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o noua serie de precizari cu privire la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sambata, cand a subliniat ca nu se pune problema ca scrutinul sa fie amanat, in ciuda.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )