Libnet.ro
UNICEF

17:31

ALEGERI LOCALE 2020 |Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Exista o singura metoda de a lupta impotriva coruptiei: transparentizarea tuturor proceselor care se intampla in primarie (VIDEO)

B1 B1,
ALEGERI LOCALE 2020 |Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Exista o singura metoda de a lupta impotriva coruptiei: transparentizarea tuturor proceselor care se intampla in primarie (VIDEO)

Una dintre cele mai aprigi batalii la urmatoarele alegeri se da la Constanta. Daca PSD merge pe mana actualului primar, Decebal Fagadau, un apropiat al lui Radu Mazare, PNL mizeaza pe Virgil Chitac. continuă pe B1

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Vom face un ghiseu unic de autorizari pentru investitorii privati, unde oamenii sa vina intr-un singur loc, sa depuna documentatia si primaria sa alerge la institutiile statului pentru toate avizel

Daca privim structura economica a Constantei, o sa vedem ca ea produce bunuri si servicii cu valoare adaugata mica. Asta este problema Constantei si de aceea salariul mediu in oras este atat de scazut. Suntem pe locul 19 in tara, dupa ce in 2016 eram pe locul 11. Deci in ultimii patru ani, noi am coborat 8 trepte, ceea ce este inadmisibil. Asta este motivul pentru care eu am spus si in 2016, spun si acum: problema numarul 1 a Constantei este revitalizarea economiei, a declarat Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta, in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro, in care am discutat despre economia Constantei, atragerea de investitori si relaxarile fiscale.

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Trebuie creata o noua companie energetica, in subordinea Primariei, care sa inglobeze CET si RADET

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a discutat in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro despre calitatea serviciilor publice din oras. Daca m-ati intreba care sunt principalele trei probleme ale Constantei in momentul de fata eu v-as spune fara sa ezit: 1. economia, 2. calitatea serviciilor publice si 3. cheltuirea judicioasa a banilor publici. Ultimele doua sunt conexate, pentru ca eu am constatat si cred ca si cetatenii au constatat) ca raportul calitate-pret la unele servicii pe care unii privati le fac in beneficiul constantenilor este defavorabil. Exista o risipa a banului public si contractele astea nu corespund calitatii.

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Exista o singura metoda de a lupta impotriva coruptiei: transparentizarea tuturor proceselor care se intampla in primarie

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a discutat in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro despre digitalizarea administratiei publice si despre reformarea Primariei. Nu am in vedere sa cresc taxele, am in vedere sa revitalizez economia - insa asta este o chestiune si o intreprindere pe termen mediu si lung - de asa maniera incat sa facem investii publice care sa atraga investitii private, care sa creeze locuri de munca, locuri de munca care sa fie platite cu salarii bune.

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: in Constanta avem intre 140 si 150 de mii de autoturisme si numai 30 de mii de locuri de parcare

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a discutat in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro despre infrastructura si transportul public in Constanta. Mizam pe 3 directii simultane: construirea de parcari, un transport in comun civilizat si fluidizarea circulatiei. Lucrurile astea vor face ca numarul de autoturisme in Constanta sa se micsoreze. Eu cred ca cetatenii benevol vor renunta, unii dintre ei, la autoturism, iar Constanta va fi un oras al oamenilor, nu al masinilor.

Alegeri locale 2020. Lista finala a candidatilor pentru Primaria Generala a Bucurestiului

Romanii isi aleg in aceasta toamna primarii si consilierii judeteni. S-a incheiat etapapentru inscrierea candidatilor in cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie, iar la Primaria Capitalei se vo.

Alegeri locale 2020. Listele finale ale candidatilor la primariile de sector din Bucuresti

Cursa pentru Primaria Capitalei si primariile de sector incepe oficial in 28 august 2020, dupa ce duminica si-au inregistrat candidaturile principalii concurenti. Adriana Bahmuteanu, cunoscuta publicului.

Alegeri locale 2020. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii si partidele politice

Alegerile locale din acest an se vor organiza in conformitate cu noi reguli stricte pentru partide politice si pentru candidati. Prezenta la mitingurile electorale organizate in aer liber va fi de maximum 50 de.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Candidat acuzat ca isi troleaza rivalul de pe un telefon primit de la acesta: il somez sa mi-l returneze

Un candidat la Primaria Radauti-Prut Botosani) este acuzat de un rival ca il troleaza pe retelele sociale chiar de pe un telefon pe care l-a primit de la acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )