Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alegeri locale Moldova. Cum s-a votat in principalele orase din tara. La Rascani, Straseni, Taraclia si Telenesti primarul a fost ales din primul tur

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale Moldova. Cum s-a votat in principalele orase din tara. La Rascani, Straseni, Taraclia si Telenesti primarul a fost ales din primul tur

Comisia Electorala Centrala actualizeaza datele preliminare ale alegerilor locale generale din 14 iunie 2015 din toate localitatile Republicii Moldova. in multe localitati deja se cunoaste cine va fi noul primar sau daca urmeaza sa aiba loc al doilea tur de scrutin. continuă pe Adevărul

Alegeri locale Moldova. Municipiul Balti va fi condus de Renato Usatii. Noi o sa facem ceea ce dorim

Rezultatele preliminare ale scrutinului din 14 iunie, prezentate de Comisia Electorala Centralam, demonstreaza ca locuitorii municipiului Balti vor avea primarul pe care si l-au dorit. Dupa prelucrarea a 100% din procesele verbale din municipiul Balti, datele arata ca Renato Usatii, candidatul Partidului Nostru, a acumulat 73,59% din voturi. Astfel, pentru Usatii au votat 35. 623 de persoane din 48. 405 de alegatori care au votat.

LIVETEXT Alegeri locale Moldova. Votul din 14 iunie, un vot geopolitic sau administrativ?

Alegerile locale din Republica Moldova au ca de obicei o miza geopolitica si mai putin una administrativa. Votul de azi va arata in ce masura se orienteaza Republica Moldova catre Uniunea Europeana sau Uniunea Vamala controlata de Moscova.

Alegeri locale Moldova. Orheiul si-a ales primarul: investitorul Ilan Shor a obtinut victoria din primul tur

In urmatorii patru ani Orheiul va fi condus de Ilan Shor, arata datele prealabile ale Comisiei Electorale Centrale.

Alegeri locale in Republica Moldova: Sectiile de votare s-au deschis la ora 7.00, fara incidente

Duminica au loc alegeri locale in Republica Moldova. Potrivit declaratiilor facute de Iurie Ciocan, presedintele Comisiei Electorale Centrale, cele 1. 977 de birouri electorale au fost deschise la ora 07. 00 fara.

UPDATE Alegeri locale in Republica Moldova: Zinaida Greceanii, candidata socialistilor, pe primul loc la scrutinul pentru Primaria Chisinaului

Zinaida Greceanii, candidata Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM) si fost premier, este favorita la functia de primar al Chisinaului dupa primul tur al alegerilor locale, desfasurat duminica. Ea il devanseaza pe primarul in exercitiu, liberalul Dorin Chirtoaca, indica rezultatele preliminare anuntate de Comisia Electorala Centrala dupa procesarea a 90,58% dintre procesele verbale, informeaza Unimedia. md. Zinaida Greceanii a obtinut 38,00%, iar Dorin Chirtoaca 36,10%. Greceanii si Chirtoaca vor merge in turul al doilea al alegerilor, clasandu-se la mare distanta de urmatorii candidati. Socialistii au obtinut si cel mai mare numar de mandate in Consiliul Municipal Chisinau. Alegerile locale din Republica Moldova au avut loc pe fondul demisiei prezentate vineri de catre premierul Chiril Gaburici si in contextul crizei financiare generate de disparitia unui miliard de dolari din sistemul bancar moldovenesc. Analistii politici considera ca de rezultatele alegerilor locale ar putea depinde si viitoarea coalitie majoritara de la Chisinau.

Alegeri Locale Republica Moldova: Cati observatori internationali au fost delegati

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a acreditat in total 2. 353 de observatori, dintre care 138 internationali, la alegerile locale care vor avea loc duminica, peste Prut.

Alegeri locale cu miza mare, in Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca si Zinaida Greceanii, in turul doi

Liberalul Dorin Chirtoaca si Zinaida Greceanii, candidatul Partidului Socialistilor, au intrat in turul doi al alegerilor locale din Republica Moldova, din 28 iunie, pentru fotoliul de primar al.

UPDATE Alegeri locale in Republica Moldova, la doua zile dupa demisia Guvernului Gaburici. La ora 14.00 votasera30,61% dintre alegatori

Cetatenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt chemati, duminca, la urne pentru a-si alege primarii si consilierii locali care vor administra localitatile in urmatorii patru ani. La jumatatea desfasurarii procesului electoral, la ora 14:00 la urne se prezentasera la vot 30,61% din numarul total de alegatori.

Alegeri locale in Republica Moldova. Rezultate partiale: Controversatul Ilan Shor, implicat in scandalul furtului de la banci, 60% din voturile in Orhei. Renato Usatii, pro-rus, conduce in cursa pentru Primaria Balti cu 70% din voturi. Dorin Chirtoaca, p

Incep sa apara primele rezultate dupa primul tur al alegerilor locale, desfasurat duminica in Republica Moldova. Presa locala relateaza ca, dupa numararea a 30% din procesele verbale, controversatul Ilan Shor, invinuit in dosarul de miliarde de la cele trei banci, a obtinut 61% din voturile locuitorilor din Orhei, iar dupa procesarea a peste 80% dintre procesele verbale, Renato Usatii este lider absolut cu peste 73,89 % din voturi in Balti. La Chisinau, primarul pro-european Dorin Chirtoaca Partidul Liberal) are 37,4%, iar candidata socialistilor Zinaida Greceanii are 35,9% din voturi.

Alegeri locale: dezamagiti de falsii proeuropeni corupti, moldovenii intorc tara spre Rusia

Moldovenii isi aleg duminica, 14 iunie, primarii localitatilor si organele de guvernare locala. Alegerile au loc pe fundalul demisiei Guvernului cu doua zile inainte de alegeri, al dezamagirii totale a cetatenilor fata de alianta minoritara de la guvernare si al discutiilor despre instituirea starii de default imediat dupa alegeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )