Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVETEXT Alegeri locale Moldova. Votul din 14 iunie, un vot geopolitic sau administrativ?

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Alegeri locale Moldova. Votul din 14 iunie, un vot geopolitic sau administrativ?

Alegerile locale din Republica Moldova au ca de obicei o miza geopolitica si mai putin una administrativa. Votul de azi va arata in ce masura se orienteaza Republica Moldova catre Uniunea Europeana sau Uniunea Vamala controlata de Moscova. continuă pe Adevărul

Extragerea LOTO din 14 iunie. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Duminica au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Reportul de peste 1,78 milioane euro la LOTO 6/49 si de peste 1,68 milioane euro la Joker.

Alegeri locale: dezamagiti de falsii proeuropeni corupti, moldovenii intorc tara spre Rusia

Moldovenii isi aleg duminica, 14 iunie, primarii localitatilor si organele de guvernare locala. Alegerile au loc pe fundalul demisiei Guvernului cu doua zile inainte de alegeri, al dezamagirii totale a cetatenilor fata de alianta minoritara de la guvernare si al discutiilor despre instituirea starii de default imediat dupa alegeri.

Pe 14 iunie, sectiile de evidenta si documentare a populatiei isi vor prelungi programul

In ceea ce priveste desfasurarea alegerilor locale si in vederea asigurarii cetatenilor Republicii Moldova cu drept de vot cu acte de identitate necesare pentru participarea la alegeri, toate sectiile de evidenta ale intreprinderii de Stat Registru isi vor prelungi programul in ziua votului, de la ora 7. 00 pana la ora 21. 00, se arata intr-un comunicat de presa remis redactie.

Alegeri locale in Republica Moldova: Sectiile de votare s-au deschis la ora 7.00, fara incidente

Duminica au loc alegeri locale in Republica Moldova. Potrivit declaratiilor facute de Iurie Ciocan, presedintele Comisiei Electorale Centrale, cele 1. 977 de birouri electorale au fost deschise la ora 07. 00 fara.

Loto 6/49, Loto 5/40 si Joker. Numerele extrase duminica, 14 iunie

Va prezentam numerele extrase duminica, 14 iunie, pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

Horoscop zilnic, 14 iunie 2015: Balanta are probleme grave de sanatate

Horoscop zilnic, 14 iunie 2015. Desi isi pastreaza norocul proverbial, gemenii sufera pentru orice cuvant nepotrivit si simt nerecunostinta din partea familiei.

UPDATE Alegeri locale in Republica Moldova, la doua zile dupa demisia Guvernului Gaburici. La ora 14.00 votasera30,61% dintre alegatori

Cetatenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt chemati, duminca, la urne pentru a-si alege primarii si consilierii locali care vor administra localitatile in urmatorii patru ani. La jumatatea desfasurarii procesului electoral, la ora 14:00 la urne se prezentasera la vot 30,61% din numarul total de alegatori.

Alegeri Locale Republica Moldova: Cati observatori internationali au fost delegati

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a acreditat in total 2. 353 de observatori, dintre care 138 internationali, la alegerile locale care vor avea loc duminica, peste Prut.

HOROSCOP 14 iunie: Taurii isi vad visul implinit. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 14 iunie. Fecioarele si sagetatorii evolueaza in cariera, iar gemenii si leii petrec momente frumoase alaturi de cei dragi.

14 iunie poate deveni o zi istorica pentru Oradea. Oradenii sunt chemati la vot

Dupa ce in urma cu patru saptamani, in Oradea, nu a fost atins pragul minim de validare a referendumului, oradenii cu drept de vot sunt asteptati, inca odata, sa spuna daca sunt sau nu de acord cu fuziunea dintre Oradea si Sinmartin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3093 seconds )