Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri parlamentare 2020 - Raluca Turcan: Am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020 - Raluca Turcan: Am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata VIDEO

Vicepremieurl Raluca Turcan a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor, precizand ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020. Sorin Grindeanu: Am votat pentru schimbare, am votat cu gandul ca votul fiecarui roman poate salva Romania

Alegeri parlamentare 2020. Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, care este si candidat al PSD Timis pentru Camera Deputatilor, a votat la Sectia nr. 40 din Timisoara. El a sosit la sectia de votare, singur si a stat putin la coada, inainte de a intra la vot.

Alegeri parlamentare 2020. Sighiartau: Am votat pentru un sistem de sanatate puternic, pentru scoli moderne, pentru autostrazi

Alegeri parlamentare 2020. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a precizat, duminica, dupa ce a mers la urne, ca a votat pentru un Guvern care sa continue marile proiecte de modernizare a Romaniei.

Raluca Turcan: Este un moment unic in istoria recenta a tarii. Eu am votat pentru o Romanie europeana (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a votat duminica dimineata, dupa ora 8. 00, la o sectie din Sibiu. La iesirea din sectia de votare, aceasta a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie.

Nicusor Dan: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Alegeri parlamentare 2020. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei. Fost deputat, Nicusor Dan sustine ca Parlamentul trebuie sa revina la normalitate.

Alegeri parlamentare 2020. Peste 59.000 de buzoieni au votat in primele sase ore de la deschiderea urnelor

Aproape 380. 000 de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne in judetul Buzau, la alegerile parlamentare 2020. Autoritatile au pregatit 426 de sectii de votare, care functioneaza intre orele 7:00 si 21:00.

Dacian Ciolos: Am votat pentru oameni noi in politica. Oameni care nu vor hotie, oameni care nu vor privilegii.

Alegeri parlamentare 2020. Dacian Ciolos, copresedinte al USR-PLUS, a declarat, dupa votul de duminica dimineata, ca a pus stampila pe buletinele de votare care sunt cu oameni noi in politica si care nu vor privilegii.

Alegeri parlamentare 2020. Basescu a inceput negocierile pentru intrarea PMP in viitorul guvern: PMP va avea 7% fara redistribuire

Alegeri parlamentare 2020. Europarlamentarul Traian Basescu i-a cerut lui Klaus Iohannis sa aiba grija la modul cum va stimula modul de formare al viitorului guvern, subliniind faptul ca PMP ar urma sa aiba 7%.

Alegeri Parlamentare 2020: Alegator amendat pentru ca si-a votat buletinul de vot

Alegeri Parlamentare 2020: Un barbat din municipiul Targu Jiu a fost sanctionat cu amenda pentru ca si-a votat buletinul de vot.

Alegeri parlamentare 2020. 6,33% dintre ialomiteni au votat pana la ora 10.00

Peste 227. 000 de ialomiteni cu drept de vot sunt asteptati duminica, 6 decembrie, la urne pentru a-si alege parlamentarii. Pana la ora 09. 00, in judetul Ialomita, prezenta la urne a fost de 2,95%. dintre cetateni.

Alegeri parlamentare 2020. 7,47% dintre calaraseni au votat pana la ora 10.00

Peste 246. 000 de calaraseni cu drept de vot sunt asteptati duminica, 6 decembrie, la urne pentru a-si vota parlamentarii. Pana la ora 08. 00, in judetul Calarasi, prezenta la urne a fost de 2,27%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )