Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri prezidentiale 2014. Cum se vede primul tur de scrutin pe retelele sociale

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Cum se vede primul tur de scrutin pe retelele sociale

Romanii voteza la alegeri prezidentiale 2014 de la ora 7. 00 pana la ora 21. in tot acest timp, vom urmari ce se intampla pe retelele sociale si vom descoperi cele mai active discutii si hashtag-uri. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Cum poti raporta orice incident electoral de duminica printr-o aplicatie mobila

Duminica sunt alegeri prezidentiale 2014. La fiecare tur de scrutin, fraudele au variat de la votul multiplu lap turismul electoral. O aplicatie te face observator electoral si iei procesul in mainile tale.

LIVE BLOG Alegeri prezidentiale 2014. Cele mai importante evenimente

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii isi aleg un nou presedinte pe 2 noiembrie. Urmariti aici transmisiunea intregii zile in format live blog, pentru a fi la curent cu toate informatiile, prezenta la vot si incidentele.

VIDEO FOTO Alegeri prezidentiale 2014. intalnirea emotionanta a lui Iohannis cu sibienii. 12.000 de oameni au participat la ultimul miting de campanie

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, a avut astazi ultimul miting de campanie inainte de primul tur de scrutin. La manifestatie nu a luat parte niciun reprezentant politic de la Bucuresti, au fost prezenti doar sibienii si Klaus Iohannis. in total, in Piata Mare a Sibiului s-au adunat circa 12. 000 de oameni.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Caras-Severin

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Timis

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Gorj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Gorj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Sibiu

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Sibiu, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mehedinti

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mehedinti, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mures

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mures, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Iasi

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Iasi, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )