Libnet.ro
UNICEF

23:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. PC Dambovita: Vom tura motoarele la maximum si pentru turul doi

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. PC Dambovita: Vom tura motoarele la maximum si pentru turul doi

Rezultatele alegerilor prezidentiale, dupa primul tur, demonstreaza ca Alianta PSD UNPR PC este o forta in Dambovita, este o forta la nivel national. Cel putin asa cred conservatorii damboviteni care anunta ca vor tura motoarele la maximum si pentru turul doi. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Cum se vede primul tur de scrutin pe retelele sociale

Romanii voteza la alegeri prezidentiale 2014 de la ora 7. 00 pana la ora 21. in tot acest timp, vom urmari ce se intampla pe retelele sociale si vom descoperi cele mai active discutii si hashtag-uri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 1.700 de damboviteni si-au facut carti noi de identitate in ziua de alegeri

Peste 1. 700 de damboviteni si-au ridicat carti noi de identitate de alegerile prezidentiale 2014. Cele mai multe solicitari au fost inregistrate in cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Targoviste. Este vorba de 149 de carti de identitate care au fost eliberate intre orele 12.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cum s-a simtit migratia primarilor la alegeri in Bistrita-Nasaud?

inainte de alegerile prezidentiale, PNL si-a pierdut toti primarii, iar PDL a ramas cu jumatate, ca urmare a ordonantei traseistilor. Aceste miscari au influentat si alegerile prezidentiale in Bistrita-Nasaud, mai ales in cazul comunelor cu primari care au lasat PDL pentru PSD.

Alegeri prezidentiale 2014 Reactia PSD Sibiu, dupa victoria zdrobitoare a lui Iohannis: Rezultatele noastre sunt proaste. Banuiesc ca mai jos de atat nu putem ajunge

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Liderii PSD Sibiu au oferit marti prima reactie oficiala dupa ce Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare la Sibiu, cu un procent de aproape 70 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare, din Oradea, unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest. Summary.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare din Oradea unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea, cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest.

VIDEO Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Olt. Primul tur: Victor Ponta a pierdut alegerile doar in trei comune

Desi numaratoarea voturilor nu s-a finalizat, in judetul Olt, cucerit intr-o proportie covarsitoare de alianta PSD-UNPR-PC, au fost insa si localitati ai caror locuitori nu s-au aliniat trendului general al votului si au votat altfel. Astfel, potrivit chiar numaratorii paralele a PSD, alegatorii din cel putin trei comune din judet au decis sa-l voteze in majoritate pe Klaus Iohannis, candidatul ACL.

Alegeri prezidentiale 2014. Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza, din nou, Prefectura

Reprezentantii ACL au anuntat ca reiau azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice.

Alegeri prezidentiale 2014. FOTO VIDEO Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza Prefectura. Vrem sa votam, nu vrem sa furam!

Reprezentantii ACL au reluat azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice, dar si studenti.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obtinut cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale in judetul Hunedoara, dar in municipiul Deva a fost invins de Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )