Libnet.ro
UNICEF

08:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cum s-a simtit migratia primarilor la alegeri in Bistrita-Nasaud?

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cum s-a simtit migratia primarilor la alegeri in Bistrita-Nasaud?

inainte de alegerile prezidentiale, PNL si-a pierdut toti primarii, iar PDL a ramas cu jumatate, ca urmare a ordonantei traseistilor. Aceste miscari au influentat si alegerile prezidentiale in Bistrita-Nasaud, mai ales in cazul comunelor cu primari care au lasat PDL pentru PSD. continuă pe Adevărul

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera s-a votat cu partidul primarului independent Valentin Vrabie

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera, o comuna situata la aproximativ 60 de kilometri de Constanta, nu s-a simtit ca a fost campanie electorala. Niciun banner afisat pe ulite, iar la afisajul electoral doar un mesaj care ii indeamna pe oameni sa voteze legal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare, din Oradea, unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest. Summary.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare din Oradea unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea, cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest.

VIDEO Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Olt. Primul tur: Victor Ponta a pierdut alegerile doar in trei comune

Desi numaratoarea voturilor nu s-a finalizat, in judetul Olt, cucerit intr-o proportie covarsitoare de alianta PSD-UNPR-PC, au fost insa si localitati ai caror locuitori nu s-au aliniat trendului general al votului si au votat altfel. Astfel, potrivit chiar numaratorii paralele a PSD, alegatorii din cel putin trei comune din judet au decis sa-l voteze in majoritate pe Klaus Iohannis, candidatul ACL.

Alegeri prezidentiale 2014. Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza, din nou, Prefectura

Reprezentantii ACL au anuntat ca reiau azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice.

Alegeri prezidentiale 2014. FOTO VIDEO Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza Prefectura. Vrem sa votam, nu vrem sa furam!

Reprezentantii ACL au reluat azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice, dar si studenti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Judetul Iasi, cel mai mare numar de voturi exprimat pana la ora 16.00 si locul secund la capitolul liste suplimentare

Judetul Iasi ocupa primul loc in statisticile pentru alegeri prezidentiale 2014 in privinta numarului de cetateni cu drept de vot care si-au exprimat optiunea pana la ora 16.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )