Libnet.ro
UNICEF

05:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Aurelia Cristea: Am votat pentru un presedinte care ne va uni pe toti intr-o Romanie puternica si prospera

Alegeri prezidentiale 2014. Ministerul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, si-a exercitat dreptul la vot la sectia cu numarul 102, gradinita unde a votat si in primavara acestui an, la alegerile europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujenii din Moara de Padure au votat in casa unei vecine

Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Padure a fost sectie de votare pentru localnici. intre vitrina si soba, femeia pastreaza loc pentru cabina de vot pe care o instaleaza reprezentantii primariei.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera s-a votat cu partidul primarului independent Valentin Vrabie

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera, o comuna situata la aproximativ 60 de kilometri de Constanta, nu s-a simtit ca a fost campanie electorala. Niciun banner afisat pe ulite, iar la afisajul electoral doar un mesaj care ii indeamna pe oameni sa voteze legal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: zece sectii de votare din zonele aflate in afara acoperirii unor retele de telefonie mobila vor comunica prezenta printr-un sistem de comunicatii speciale, prin satelit. Sectiile se afla in special in Tinutul Padurenilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Locul din Salaj cu participare la vot de 100 la suta

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Chiar daca se numara printre judetele codase pe tara ca partipare la vot, cel putin conform raportarii de la ora 10. 00, Salajul are o locatie care poate raporta o participare la vot de 100 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Romanii din strainatate au inceput deja sa voteze

Au mai ramas cateva minute pana cand se deschid toate sectiile de votare din Romania. in schimb, in alte tari unde sunt cetateni romani se voteaza deja. Spre exemplu, la sectia de votare organizata in.

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda voteaza la aceasta ora la sectia de vot din Auckland

Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in afara tarii la sectia de votare organizata in Noua Zeelanda Auckland), sambata, la ora 20. 00, la ora.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a ales sa voteze, la alegerile prezidentiale, la Oradea. El s-a prezentat la sectia de votare insotit de sotie si de copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )