Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Ponta nu a avut barbatia sa-mi spuna in fata ce are de spus

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Ponta nu a avut barbatia sa-mi spuna in fata ce are de spus

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, l-a acuzat, joi seara, la Realitatea TV, pe Victor Ponta, contracandidatul sau, ca a fost lipsit de barbatie atunci cand s-a ascuns in spatele unor informatii potrivit carora parintii lui Iohannis ar detine o casa in Germania. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Vizita-fulger a lui Klaus Iohannis la Mangalia, Navodari si Medgidia

Klaus Iohannis, candidatul ACL catalogat drept principalul concurent al lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, face o vizita-fulger in judetul Constanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis spune ca parintii sai locuiesc,in Germania, cu chirie: Ponta sa-i lase in pace

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, sustine ca parintii sai locuiesc cu chirie la mansarda unei cladiri, in Germania, si ii cere contracandidatului sau, premierul Victor Ponta, sa-i lase parintii in pace si sa nu-i bage in mizeria de campanie electorala pe care o duce PSD.

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj: Ponta si Iohannis, pe primele doua locuri in intentia de vot. Udrea, pe trei

Potrivit unui sondaj IRES dat recent publicitatii, premierul Victor Ponta se situeaza pe locul I si ar avea votul a 43% dintre alegatori, iar prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, se afla la o distanta de 13 procente, cu o intentie de vot de 30%. Locul trei este adjudecat de Elena Udrea.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Am agreat textul pentru CSM de a sesiza Inspectia Judiciara. Ponta a facut presiuni asupra Justitiei

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a anuntat ca PNL va cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare privind declaratiile lui Victor Ponta referitoare la o decizie de incompatibilitate in cazul contracandidatului sau liberal, care are un proces cu ANI, castigat in prima instanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis:Ca presedinte nu voi gratia niciun politician care a fost condamnat pentru fapte de coruptie

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a anuntat ca PNL va cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare privind declaratiile lui Victor Ponta referitoare la o decizie de incompatibilitate in cazul contracandidatului sau liberal, care are un proces cu ANI, castigat in prima instanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli si activi fani pe Facebook

Klaus Iohannis este castigatorul intrecerii electorale de pe retelele sociale, potrivit datelor Facebrands. Mesajele sale au dus la o interactiune mai mare din partea romanilor, pe locul al doilea fiind Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Miting de sustinere a lui Klaus Iohannis, vineri, la Sibiu

Sibienii sunt chemati vineri la ora 16:30 la kilometrul 0 al Sibiului, in Piata Mare, la ultimul miting al lui Klaus Iohannis din campania pentru primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, raspuns la intrebarile incomode: de la sase sasi in sase case la Ghinion!

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a povestit marti, la Pro TV, cum si-a achizitionat cele sase imobile mentionate in declaratia de avere si a clarificat aspectele referitoare la averea sa.

Alegeri prezidentiale 2014. CNA isi vara coada in campanie: Macovei si Iohannis, interzisi la Pro TV

Ultimele zile de campanie prezidentiala debuteaza cu fenomene paranormale. De pilda, un interviu al candidatului ACL Klaus Iohannis, acordat la Pro TV, dispare de pe site in mod misterios, cam ca navele din Triunghiul Bermudelor. La fel a disparut si invitatia adresata Monicai Macovei pentru urmatoarea emisiune. Cui ii e frica de Pro TV? vezi foto).

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )