Libnet.ro
UNICEF

20:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Atentie, parinti! Scolile din Bucuresti vor avea program scurtat vineri si luni

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Atentie, parinti! Scolile din Bucuresti vor avea program scurtat vineri si luni

Vineri si luni, 70% dintre unitatile de invatamant au programul scurtat, pentru pregatirea sectiilor de votare avand in vedere alegerile prezidentiale de pe14 noiembrie. Vineri si luni,70%. continuă pe Antena3

Atentie, parinti! Scolile din Bucuresti vor avea program scurtat vineri si luni

Vineri si luni, 70% dintre unitatile de invatamant au programul scurtat, pentru pregatirea sectiilor de votare avand in vedere alegerile prezidentiale de pe14 noiembrie. Vineri si luni,70%.

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Olanda

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Marea Britanie

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Germania

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi.

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in ITALIA

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

DIASPORA VOT REPUBLICA MOLDOVA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Republica Moldova

DIASPORA VOT Republica Moldova Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Spania

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

Alegeri prezidentiale 2019. Program prelungit la Evidenta Populatiei Bucuresti pentru eliberarea buletinelor

Programul de lucru la directiile de evidenta a persoanelor din Bucuresti va fi prelungit in zilele de 9 si 10 noiembrie primul tur de scrutin), respectiv 23 si 24 noiembrie al doilea tur de scutin), pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, a anuntat Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )