Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Romanii au ales un presedinte care le reprezinta cel mai bine interesele

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Romanii au ales un presedinte care le reprezinta cel mai bine interesele

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca, prin votul pe care l-au dat duminica pentru Klaus Iohannis, romanii au ales Romania normala si un. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminica dimineata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Iohannis: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea recultatelor exit-poll-urilor, care il situeaza pe primul loc, la mare distanta de contracandidatii sai, la alegerile prezidentiale, ca niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Olanda

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Marea Britanie

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Germania

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi.

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in ITALIA

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )