Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegeri prezidentiale in Belarus: Aleksandr Lukasenko obtine un nou mandat de presedinte cu aproape 80% din voturi (EXIT POLL)

B1 B1,
Alegeri prezidentiale in Belarus: Aleksandr Lukasenko obtine un nou mandat de presedinte cu aproape 80% din voturi (EXIT POLL)

Aleksandr Lukasenko a castigat un nou mandat de presedinte al Belaarusului, obtinand 79,9% dintre voturile exprimate la alegerile de duminica, potrivit unui sondaj oficial efectuat la iesirea de la urne. continuă pe B1

Prezidentiale Belarus: Aleksandr Lukasenko castiga alegerile cu 79,7% din voturi (exit-poll oficial)

Presedintele in exercitiu al Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a obtinut 79,7% din voturi la alegerile prezidentiale desfasurate duminica in aceasta, in timp ce candidata surpriza a opozitiei, Svetlana Tihanovskaia, ar fi obtinut doar 6,8% din sufragii, potrivit unui sondaj oficial realizat la iesirea de la urne, transmite AFP.

Alegeri prezidentiale in Belarus: observatori independenti, retinuti in toata tara

In Belarus se voteaza anticipat in alegerile prezidentiale din 9 august dar autoritatile au inceput sa retina, in toata tara, observatori independenti care monitorizeaza votul. Votul anticipat a inceput pe 4 august iar mai multe organizatii neguvernamentale au semnalat deja mii de cazuri de incalcare a regulilor, in timpul votarii.

Alegeri prezidentiale in Belarus. Sefa echipei de campanie a candidatei opozitiei, arestata. Aleksandr Lukasenko vrea sa-l intreaca pe Vladimir Putin

In Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati. Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata.

Prezidentiale Belarus: Opozanta Svetlana Tihanovskaia cere alegeri oneste

Opozanta belarusa Svetlana Tihanovskaia a cerut duminica, ziua alegerilor prezidentiale, sa se garanteze un scrutin onest, dupa o campanie marcata de ascensiunea surprinzatoare a acestei rivale a presedintelui Aleksandr Lukasenko si de un val de represiune.

Nationalistul Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 80 la suta din voturi

Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 79,7 la suta din voturile exprimate la a.

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

Alegeri in Belarus - Lukasenko, sigur ca va castiga al saselea mandat.

Aleksandr Lukasenko este convins ca va castiga al saselea mandat consecutiv de presedinte al Belarusului, insa Svetlana Tikhanouskaya, fosta profesoara de limba engleza, reprezinta cea mai mare provocare pentru presedintele supranumit odata de Washington ultimul dictator al Europei.

Alegerile prezidentiale in Belarus. Lukasenko a obtinut 79,7 la suta din voturi, conform unui sondaj oficial la iesirea de la urne

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a obtinut 79,7 la suta din voturi la alegerile prezidentiale de duminica, potrivit unui sondaj oficial la iesirea de la urne. Principalul sau rival, candidata surpriza a opozitiei, Svetlana Tikhanouskaya, a obtinut conform sondajului 6,8 la suta din voturi, relateaza Le Figaro.

Un profesor de istorie a anticipat corect rezultatele ultimelor 9 alegeri prezidentiale din SUA. Acum sistemul sau a dat verdictul in privinta lui Trump

Profesorul de istorie american Allan Lichman este obisnuit sa aiba dreptate, scrie CNN. El a prezis in mod corect rezultatele tuturor scrutinurilor prezidentiale din SUA de la realegerea lui Ronald Reagan, in 1984, si pana in 2016, folosind un sistem propriu cu 13 indicii.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )