Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nationalistul Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 80 la suta din voturi

România Liberă România Liberă,
Nationalistul Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 80 la suta din voturi

Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 79,7 la suta din voturile exprimate la a. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale in Belarus: Aleksandr Lukasenko obtine un nou mandat de presedinte cu aproape 80% din voturi (EXIT POLL)

Aleksandr Lukasenko a castigat un nou mandat de presedinte al Belaarusului, obtinand 79,9% dintre voturile exprimate la alegerile de duminica, potrivit unui sondaj oficial efectuat la iesirea de la urne.

Prezidentiale Belarus: Aleksandr Lukasenko castiga alegerile cu 79,7% din voturi (exit-poll oficial)

Presedintele in exercitiu al Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a obtinut 79,7% din voturi la alegerile prezidentiale desfasurate duminica in aceasta, in timp ce candidata surpriza a opozitiei, Svetlana Tihanovskaia, ar fi obtinut doar 6,8% din sufragii, potrivit unui sondaj oficial realizat la iesirea de la urne, transmite AFP.

Alegeri prezidentiale in Belarus. Sefa echipei de campanie a candidatei opozitiei, arestata. Aleksandr Lukasenko vrea sa-l intreaca pe Vladimir Putin

In Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati. Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata.

Lukasenko, in ziua alegerilor din Belarus: Totul va ramane sub control, va garantez. Nu trebuie sa aveti nicio indoiala

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a promis duminica, dupa ce a votat, sa nu piarda controlul asupra situatiei in timpul alegerilor prezidentiale in care are ca neasteptata oponenta o tanara candidata pe nume Svetlana Tihanovskaia, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )