Libnet.ro
UNICEF

18:01

Alegeri prezidentiale Franta. Candidatul Francois Fillon, acuzat de remarci sexiste, dupa ce a vorbit despre concediul de maternitate al unei jurnaliste

Hotnews Hotnews,
 Alegeri prezidentiale Franta. Candidatul Francois Fillon, acuzat de remarci sexiste, dupa ce a vorbit despre concediul de maternitate al unei jurnaliste

Conservatorul Francois Fillon, candidatul dreptei la prezidentialele din Franta, a fost acuzat ca a facut remarci sexiste dupa ce a i-a sugerat unei jurnaliste, in cadrul unei aparitii TV, ca pune intrebari la care a mai raspuns si ca nu i-a urmarit campania pentru ca aceasta a fost in concediu de maternitate, potrivit The Guardian. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale Franta: Candidatul de centrul Emmanuel Macron, sustinut public de tot mai multe personalitati politice si economice

Candidatul de centru Emmanuel Macron, clasat pe primul loc in sondajele de opinie inaintea primului tur al prezidentialelor din Franta din 23 aprilie, a primit miercuri sustinerea publica a mai multor personalitati din Hexagon. Astfel, fostul premier socialist Manuel Valls, primarul socialist din Evry si fondatorul gigantului din asigurari Axa au indemnat francezii sa voteze pentru Macron.

Alegeri prezidentiale Franta: Candidatul de centru Emmanuel Macron si-a marit avansul in sondaje fata de Marine Le Pen

Candidatul de centru Emmanuel Macron si-a marit avansul in sondaje fata de Marine Le Pen, potrivit unui sondaj Ifop citat de Reuters. Macron e creditat cu 24% + 0,5 puncte), iar Le Pen cu 22,5% neschimbat), cu trei zile inaintea primului tur de scrutin, programat pe 23 aprilie.

Alegeri prezidentiale Franta: Macron vazut favorit in sondaje, dar se anunta un absenteism mare

Saptamana de foc in Franta inaintea alegerilor prezidentiale din 23 aprilie: diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters.

Alegeri prezidentiale Franta: Macron si Marine Le Pen, pe primul loc, la egalitate, Melenchon pe locul trei

Candidatul centrist Emmanuel Macron si lidera extremei drepte Marine Le Pen sunt cotati amandoi cu 23% din intentiile de vot si ar urma sa se califice in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit unui sondaj BVA citat de Reuters.

Alegeri prezidentiale Franta: Inca un sondaj da probabila finala Macron - Le Pen, dar cei doi candidati fruntasi sunt in pierdere de viteza

Emmanuel Macron centru, 23%) si Marine Le Pen extrema dreapta, 22,5%) sunt dati pe primele doua locuri la alegerile prezidentiale din Franta din 23 aprilie, potrivit ultimului sondaj Cevipof citat de Reuters.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron si Marine Le Pen, cotati in continuare ca favoriti, in cel mai recent sondaj

Emmanuel Macron centru) ar obtine 24%, iar Marine Le Pen extrema dreapta) 22% in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica din Franta, arata cel mai recent sondaj, realizat de Ipsos/Sopra/Steria si dat publicitatii vineri, scrie Reuters.

Sarkozy isi indeamna sustinatorii sa-l voteze pe Francois Fillon

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a cerut sustinatorilor sai sa-l aleaga pe candidatul conservator Francois Fillon la primul rund al alegerilor prezidentiale de duminica, scrie Reuters.

Francois Fillon, intampinat cu mesaje Dati banii inapoi la Deezer

Francois Fillon a fost primit la platforma franceza de ascultari online Deezer cu mesaje Rends l'argent Dati banii inapoi) afisate pe computerele angajatilor, scrie Le Figaro.

Franta. Alegeri prezidentiale sub teroare

47 de milioane de alegatori sunt asteptati la urne in Franta duminica, pentru alegerea presedintelui dintre cei 11 candidati ai primului tur. Stupoarea acestor alegeri - la fel de importante si pentru soarta Frantei si pentru soarta Europei : francezii nu stiu pe cine sa aleaga. Cum va influenta atentatul de pe Champs-Elysees, comis joi seara in timpul ultimelor interventii televizate ale candidatilor, optiunea votantilor?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )