Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alegeri in Spania: Cine sunt candidatii dintre care va fi desemnat prim-ministrul

Hotnews Hotnews,
 Alegeri in Spania: Cine sunt candidatii dintre care va fi desemnat prim-ministrul

Socialistii condusi de premierul in exercitiu Pablo Sanchez conduc in sondajele de opinie, insa acestea arata ca niciun partid nu va obtine destule locuri in viitorul parlament al Spaniei pentru a guverna singur dupa alegerile legislative de duminica. Agentia Reuters, citata de Agerpres, prezinta profilurile principalilor candidati cu totii barbati cu varste peste 30, dar sub 50 de ani) si ale formatiunilor politice care i-ar putea propulsa la putere. continuă pe Hotnews

Cine sunt candidatii inscrisi pentru functia de procuror general al Romaniei

Procurorii Ionel Corbu prim-procuror al Parchetului Militar Bucuresti) si Gabriela Scutea fosta adjuncta a Laurei Codruta Kovesi cand aceasta era Procuror General) sunt cei doi procurori care si-au depus pana joi dupa-amiaza candidatura pentru sefia Minsiterului Public. Acestia vor sustine interviul cu noul ministru interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Surpriza de proportii. Cine era unul dintre teroristii-sinucigasi din Sri Lanka

Extremistul srilankez Zahran Hashim, omul-cheie prezumat al atentatelor jihadiste din duminica de Pasti din Sri Lanka, a murit comitand atacul de la unul dintre hotelurile de lux din Colombo, a anuntat vineri.

Cine sunt furnizorii care vor primi gaze ieftine de la Romgaz si OMV Petrom

Companiile Romgaz si OMV Petrom sunt fortate, printr-un ordin al ANRE, care pune pune in aplicare controversata OUG 114/2018, sa vanda cantitati mari de gaze, la pretul plafonat de 68 lei/MWh, catre furnizori si producatorii de energie termica. Autoritatile spun ca aceste gaze vor ajunge la consumatorii casnici si la cei care produc apa calda si caldura pentru populatie. insa, ceea ce pare a fi o masura populista avantajeaza foarte mult anumiti furnizori de gaze si deloc populatia. Un anumit furnizor, Premier Energy, atrage atentia.

Eroii Zilei. Ei sunt elevii campioni care ne vor reprezenta tara la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Cinci dintre cei mai buni 2000 de elevi din Romania ne vor reprezenta tara la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice. Aceasta competitie aduce impreuna elevi de peste tot din lume, fiind implicate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )