Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alegeri SUA 2016. Bernie Sanders, huiduit cand si-a indemnat sustinatorii sa o voteze pe Clinton VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Bernie Sanders, huiduit cand si-a indemnat sustinatorii sa o voteze pe Clinton VIDEO

Fostul candidat la nominalizarea democrata, Bernie Sanders, si-a indemnat luni sustinatorii sa o voteze pe rivala sa, Hillary Clinton, pentru a-l impiedica pe republicanul Donald Trump sa devina presedintele SUA, indemn ce a fost primit, insa, cu huiduieli, relateaza BBC News. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks a facut publice 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, Romania figurand in aceste mesaje

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA, preluata de agerpres. ro. in seria Hillary Clinton Leaks, Romania etse mentionata de 9 ori, fiind prezentata inclusiv vizita premierului Cilos in SUA.

Alegeri SUA 2016. FBI a deschis o ancheta dupa ce WikiLeaks a publicat 20 de mii de e-mailuri interne ale Partidului Democrat

FBI ancheteaza natura si amploarea unui atac cibernetic ce a vizat Comisia Nationala Democrata, a anuntat luni Politia Federala, pe fondul unor temeri ca hackeri care lucreaza pentru Rusia incearca sa foloseasca astfel de metode pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Trump a depasit-o pe Clinton cu aproximativ 3 la suta in intentiile de vot in cel mai recent sondaj CNN

Donald Trump, candidatul republican la Casa Alba, a depasit-o pe rivala sa democrata, Hillary Clinton, cu aproximativ trei puncte procentuale, intr-un sondaj publicat luni, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Fratele vitreg al lui Barack Obama spune ca va vota pentru Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016. Conventia Partidului Democrat incepe, luni, la Philadelphia, sub semnul scandalului

La Philadelphia incepe, luni, Conventia Partidului Democrat la care Hillary Clinton 68 de ani) va fi aleasa, oficial, candidata partidului pentru alegerile prezidentiale americane din noiembrie. Contracandidatul republican va fi miliardarul Donald Trump. Vineri, ea si-a anuntat si candidatul din partea democratilor la functia de vicepresedinte, in persoana lui Tim Kaine, senator de Virginia.

Alegeri SUA 2016. WSJ: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, il va alege cel mai probabil pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, relateaza vineri Wall Street Journal, care citeaza surse democrate familiarizate cu acest proces.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump promite, in discursul de investitura, sa puna americanii de rand pe primul plan

Candidatul republican la alegerile prezidentiale, Donald Trump, si-a luat angajamentul joi, in discursul rostit in marja Conventiei de la Cleveland, sa respinga amenintarile multiple cu care se confrunta in prezent Statele Unite si sa puna oamenii de rand pe primul plan, relateaza BBC News.

Alegeri SUA 2016. Scandalul e-mailurilor dinamiteaza festivalul incoronarii lui Hillary Clinton

Conventia democrata , care urmeaza sa o numeasca oficial pe Hillary Clinton candidata pentru Casa Alba, s-a deschis, astazi, la Philadelphia nord-estul SUA) intr-o atmosfera de scandal dupa ce presedinta partidului si-a anuntat demisia, comenteaza AFP.

Alegeri SUA. Trump a depasit-o pe Clinton cu aproximativ 3 la suta in intentiile de vot in cel mai recent sondaj CNN

Donald Trump, candidatul republican la Casa Alba, a depasit-o pe rivala sa democrata, Hillary Clinton, cu aproximativ trei puncte procentuale, intr-un sondaj publicat luni, relateaza AFP.

VIDEO. Alegeri SUA: Conventia democrata se deschide intr-o atmosfera de scandal

Conventia democrata, care urmeaza sa o numeasca oficial pe Hillary Clinton candidata pentru Casa Alba, se deschide luni la Philadelphia nord-estul SUA) intr-o atmosfera de scandal dupa ce presedinta partidului si-a anuntat demisia, comenteaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )