Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri SUA 2016. Donald Trump o devanseaza pe Hillary Clinton cu un punct procentual in intentiile de vot

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Donald Trump o devanseaza pe Hillary Clinton cu un punct procentual in intentiile de vot

Donald Trump o devanseaza cu un punct procentual pe Hillary Clinton in intentiile de vot, potrivit ultimului sondaj Reuters/Ipsos, in care candidata democrata este creditata cu 39%, iar rivalul ei republican cu 40%, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA. Rasturnare de situatie in cursa pentru Casa Alba: ce diferenta este intre Donald Trump si Hillary Clinton

Donald Trump o devanseaza cu un punct procentual pe Hillary Clinton in intentiile de vot, potrivit ultimului sondaj Reuters/Ipsos, in care candidata democrata este creditata cu 39%, iar rivalul ei republican cu 40%, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump accepta sa mearga in Mexic pentru a se intalni cu presedintele Enrique Pena Nieto

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a anuntat marti pe Twitter ca a acceptat invitatia de a merge in Mexic pentru a se intalni cu presedintele Enrique Pena Nieto, relateaza BBC News. Potrivit presei americane, vizita excentricului miliardar in tara vecina urmeaza sa aiba loc miercuri.

Alegeri SUA 2016. Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, il sprijina pe Donald Trump si o ataca pe dur pe Hillary Clinton

Liderul partidului Frontul National Francez FNF), Marine Le Pen s-a comparat cu Donald Trump si a avertizat din nou ca Hillary Clinton va aduce instabilitate pe plan global.

Alegeri SUA 2016. Clinton il acuza pe Putin ca sustine un amestec strain in alegerile din SUA, alaturi de Trump

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca sustine un amestec strain in alegerile prezidentiale americane, dupa ce liderul de la Kremlin a apreciat ca dezvaluirea e-mailurilor democratilor reprezinta un serviciu public, relateaza Radio-Free Europe-Radio Liberty.

Alegeri SUA 2016. Trump s-a intalnit cu presedintele Mexicului: Am discutat despre ridicarea zidului, nu despre cine plateste

Republicanul Donald Trump a declarat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa comuna cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, ca a discutat cu acesta propunerea ridicarii unui zid antiimigratie la frontiera dintre Mexic si Statele Unite, insa nu s-a vorbit despre cine ar urma sa plateasca pentru o asemenea constructie, scrie Reuters.

Alegeri SUA. Clinton il acuza pe Putin ca sustine un amestec strain in alegerile din SUA, alaturi de Trump

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca sustine un amestec strain in alegerile prezidentiale americane, dupa ce liderul de la Kremlin a apreciat ca dezvaluirea e-mailurilor democratilor reprezinta un serviciu public, relateaza Radio-Free Europe-Radio Liberty.

Alegeri SUA 2016. Discursul despre imigratie al lui Donald Trump. Fara amnistie pentru imigrantii ilegali. Mexicul va plati 100% pentru zid

Donald Trump a tinut un discurs joi dimineata, in orasul Phoenix, in cadrul caruia si-a detaliat politica pe care o va urma privind imigratia si imigrantii ilegali prezenti in acest moment pe teritoriul Statelor Unite, in cazul in care va fi ales presedinte in alegerile de pe 8 noiembrie.

Rasturnare de situatie in SUA: Donald Trump are sanse mai mari sa devina presedinte. A intrecut-o pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba

Donald Trump, candidatul republican la prezidentialele din SUA a intrecut-o pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, conform unui sondaj realizat de Reuters. Magnatul imobiliar ar obtine 40%.

Trump o devanseaza pe Clinton cu un punct procentual in intentiile de vot - sondaj Reuters/Ipsos

Donald Trump o devanseaza cu un punct procentual pe Hillary Clinton in intentiile de vot, potrivit ultimului sondaj Reuters/Ipsos, potrivit caruia candidata democrata este creditata cu 39%, iar rivalul ei republican cu 40%, relateaza Reuters.

Scandalul e-mailurilor in SUA: Hillary Clinton sustine ca nu-si aminteste instructajele privind gestionarea informatiilor guvernamentale din cauza unei comotii (VIDEO)

Apar noi date in dosarul e-mailurilor trimise de Hillary Clinton in perioada in care candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite era secretar de stat. Fosta prima doamna a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )