Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alegerile din Franta, intre argumentatia istoriei si miza viitorului

Playtech Playtech,
Alegerile din Franta, intre argumentatia istoriei si miza viitorului

Zilele acestea, in spatiul public romanesc s-a tot discutat de zor si cu mai mult sau mai putin spor si informatie de calitate despre alegerile prezidentiale din Franta 2017. Mai exact, in doua saptamani si vreo cateva zile vom avea un nou presedinte si un nou cabinet la Palatul Elysee. Nu am sa intru in []. continuă pe Playtech

Care a fost reactia candidatilor la alegerile din Franta, dupa atacul de pe Champs Elysee

Cei mai importanti candidati la prezidentialele din Franta, lidera de extrema dreapta Marine Le Pen si conservatorul Francois Fillon, au anuntat seara trecuta ca vor anula deplasarile lor prevazute.

UE, CU PASI REPEZI SPRE DEZASTRU! Scor strans intre anti-europeni la alegerile din Franta

Presedinta Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, este de parere ca Uniunea Europeana traverseaza, in aceasta saptamana, cea mai dificila perioada de la.

Duminica tuturor posibilitatilor - despre alegerile din Franta. Jean-Luc Mlenchon, cosmarul absolut

Aceaste alegeri sunt, dupa parerea mea, evenimentul politic cel mai important din ultimii 20 de ani in Europa: de la crearea Euro incoace, tocmai datorita faptului ca pot insemna finalul unui ciclu, acela al constructiei europene. Francezii au vrut intotdeauna sa fie in centrul atentiei si iata ca au ocazia sa decida, duminica, soarta lumii civilizate am sa incerc sa explic de ce enunt asta). Niciodata nu s-a scris atat de mult in presa internationala despre vreo runda de alegeri. Acest scrutin poate determina soarta intregii Europe, el poate schimba radical starea de lucruri actuala intr-un fel de nerecunoscut. Efectele se vor face simtite in toate planurile, caci ne vom trezi in brate ori cu moartea Uniunii Europene ori cu o intrare a politicii in secolul 21, in functie de candidatul care va castiga. Dialog Contributors cu Cristian Muresan, manager roman stabilit la Paris.

Apropierea alegerilor din Franta, dar si situatia din SUA au dus miercuri cursul la 4.52 lei pentru un euro si 4.22 lei pentru un dolar SUA

Semnele de intrebare ridicate de abilitatea administratiei americane de a implementa modificarile de politica fiscala promise in campanie au facut ca dolarul sa piarda teren fata de celelalte monede majore, scriu economistii unei banci comerciale intr-un raport destinat investitorilor. Euro a atins un maximum al ultimelor trei saptamani la USD 1. 0736/EUR pe care l-a vizitat si in miercuri dimineata inainte de a cobori spre USD 1. 0710/EUR din cauza temerilor starnite de apropiatele alegeri din Franta. Monedele Europei emergente s-au tranzactionat diferit fata de euro in aceasta dimineata. Leul s-a mentinut intre 4. 5215/EUR si 4. Cursul mediu calculat de BNR si afisat in jurul orei 13 a fost de 4. 52/euro, 4. 22 lei pentru un dolar SUA si de 4. 24 lei pentru un franc elvetian.

Emmanuel Macron si Marine Le Pen conduc in sondaje inaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta

Emmanuel Macron si presedinta Frontului National conduc sondajele pentru cursa prezidentiala din Franta, programata sa aiba loc, duminica, in Franta.

Incidente sangeroase care au influentat rezultatul alegerilor prezidentiale din Franta, de-a lungul timpului

Campaniile prezidentiale din Franta au fost marcate, periodic, de evenimente tragice, care uneori au dat nastere unor polemici legate de felul in care emotia colectiva a actionat in favoarea unui candidat, scrie Le Figaro, vineri, in editia online. Cel mai recent eveniment a avut loc joi seara, pe bulevardul Champs-Elysees, la doua zile dupa ce politistii francezi au dejucat un atentat terorist la Marseille.

Sondaj: Popularitatea lui Marine Le Pen - in scadere. Ar fi invinsa de Emmanuel Macron in turul doi al alegerilor din Franta

Emmanuel Macron, candidatul organizatiei civice in Miscare! En marche!, liberal-sociala), este creditat cu 23% din intentiile de vot, inaintea primului tur al scrutinului prezidential din Franta.

Macron, vazut favorit in sondajele alegerilor prezidentiale din Franta

Diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters.

Masuri de securitate sporite pentru candidatii la alegerile prezidentiale din Franta, avertizati in legatura cu riscul unui atentat iminent

Masuri sporite de securitate au fost luate in Franta pentru a asigura siguranta principalilor candidati la alegerile prezidentiale, in contextul anuntului facut marti de ministrul de interne, Matthias Fekl, despre arestarea, la Marsilia, a doi barbati suspectati de planificarea unui atac iminent, scrie Agerpres, citand Le Figaro si BFMTv.

Alegerile prezidentiale din Franta: Sondaje fluctuante, candidati cu viziuni opuse si dezbateri incinse. Toate scenariile sunt posibile, in primul tur de scrutin |Corespondenta speciala de la Paris

Sondaje de opinie fluctuante, candidati cu viziuni opuse umar la umar si doua dezbateri televizate care au batut recordurile de audienta, aceasta este atmosfera in Franta, la doar cateva zile inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale care au loc duminica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )