Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegerile din Franta: Jurnalistii mai multor publicatii, acces interzis la partidul lui Marine Le Pen

B1 B1,
Alegerile din Franta: Jurnalistii mai multor publicatii, acces interzis la partidul lui Marine Le Pen

Mai multe organizatii de presa au dezvaluit ca au primit interdictie sa patrunda duminica la evenimentul electoral al Frontului National FN), partidul candidatei de dreapta la presedintia Frantei, Marine Le. continuă pe B1

ANALIZA: Alegerile din Franta reprezinta momentul adevarului pentru Uniunea Europeana si euro

Soarta Uniunii Europene si a euro ar putea depinde de rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc duminica in Franta, o victorie asteptata a candidatului pro-UE Emmanuel Macron urmand sa fie interpretata de pietele financiare ca un semn al scaderii riscurilor politice pe continent, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Alegerile din Franta reprezinta momentul adevarului pentru Uniunea Europeana si euro

Soarta Uniunii Europene si a euro risca sa depinda de rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc duminica in Franta, o victorie asteptata a candidatului proeuropean Emmanuel Macron urmand sa fie interpretata de pietele financiare ca un semn al scaderii riscurilor politice pe continent, scrie agentia Reuters.

Primele estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron este noul presedinte cu peste 60% din voturi

Au fost publicate primele estimari ale votului in alegerile prezidentiale din Franta. Conform informatiilor oferite de mai multe publicatii franceze, Emmanuel Macron conduce cu peste 60% din votul.

Unde pot vota francezii din Romania pentru alegerile din Franta

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre or.

Grindeanu: Felicitari lui Emmanuel Macron pentru victoria istorica la alegerile prezidentiale din Franta

Premierul Sorin Grindeanu ii transmite felicitari lui Emmanuel Macron, care a castigat dumunica alegerile prezidentiale din Franta, seful Executivului de la Bucuresti apreciind ca aceasta este o victorie istorica, o veste buna pentru Europa si pentru Romania.

Victoria lui Macron la alegerile prezidentiale din Franta a fost salutata de liderii de la Paris si de cei europeni

Victoria lui Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta a fost salutata atat de liderii de la Paris, cat si de cei europeni.

Liviu Dragnea, dupa alegerile prezidentiale din Franta: Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la France!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat duminica seara, intr-o postare pe Facebook, pe Emmanuel Macron dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, liderul social-democratilor romani transmitand in mesajul sau si urarea vive la France, anunta news. ro.

Reactia avuta de Marine Le Pen dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale din Franta

Candidata de extrema dreapta Marine Le Pen l-a sunat duminica seara pe adversarul sau de centru, pro-europeanul Emmanuel Macron, pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta,.

Ultimul sondaj inaintea alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron se distanteaza de Marine Le Pen ca urmare a dezbaterii electorale

Campania pentru alegerile prezidentiale din Franta se apropie de final, iar BFMTV a facut public ultimul sondaj realizat inainte de votul de duminica. Conform sondajul realizat de Elabe, Emmanuel Macron este.

Obama il sprijina pe Emmanuel Macron in cursa prezidentiala din Franta

Barrack Obama a avut o interventie de ultimul moment in alegerile prezidentiale din Franta pentru a-l sprijini pe Emmanuel Macron, spunand ca succesul Frantei este important pentru intreaga lume, potrivit The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )