Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile prezidentiale din Venezuela - o lectie pentru lume

Adevărul Adevărul,
Alegerile prezidentiale din Venezuela - o lectie pentru lume

Misiunea de insotire a Uniunii Natiunilor Sud-Americane UNASUR) la alegerile prezidentiale de duminica in Venezuela a calificat, luni, acest scrutin o demonstratie exemplara si o lectie pentru lume. continuă pe Adevărul

Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau, informeaza Mediafax. Surse politice au declarat ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala. De asemenea, surse apropiate lui Ridzi au afirmat ca aceasta ar fi avut discutii si cu reprezentanti ai PSD si .

Fostul prefect de Prahova Radu Oprea candideaza din partea USL pentru un mandat de senator.

Fostul prefect al judetului Prahova din perioada in care PDL si PSD au guvernat impreuna, Radu Oprea, candideaza din partea USL pentru un mandat de senator, dupa ce la alegerile parlamentare din 2008 a candidat pentru Camera Deputatilor si a pierdut, potrivit Mediafax. Potrivit presedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, Radu Oprea va candida pentru un mandat de senator, fiind unul dintre cei patru candidati la Senat sustinuti de PSD Prahova. Inainte de a fi prefect, Radu Oprea a mai candidat la .

ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta! Pentru a treia oara, Hugo Chavez castiga alegerile din Venezuela. Portretul unui presedinte controversat

Presedintele in exercitiu Hugo Chavez a fost reales, duminica, la presedintia Venezuelei, castigand 54,42 la suta din voturi, fata de 44,97 la suta obtinute de candidatul opozitiei, Henrique Capriles.

Filmul despre moartea lui Osama ben Laden, lansat cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale

Producatorul de film Harvey Weinstein, care strange fonduri pentru campania lui Barack Obama, va lansa, cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, primul fiml de fictiune despre.

Turcia bombardeaza Siria din nou, riposta pentru alt obuz lansat catre teritoriul turcesc

Turcia a atacat pentru a sasea zi consecutiva teritoriul Siriei dupa ce fortele armate siriene au lansat un obuz in zona rurala a provinciei Hatay, a anuntat un oficial turc, citat de Reuters. Atacul a fost.

Dacian Ciolos: UE va dubla din 2014 bugetul pentru cercetare si inovare in agricultura/ Suspendarea fondurilor europene depinde de rapiditatea autoritatilor de a corecta problemele

Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, a declarat luni, in cadrul unei conferinte sustinuta la Universitatea de Agronomie si Medicina Veterinara Ioan Ionescu de la Brad din Iasi, ca Uniunea Europeana va dubla din 2014 bugetul alocat cercetarii si inovarii in domeniul agricol, informeaza Agerpres. In cadrul dezbaterii, Dacian Ciolos a mai afirmat ca suspendarea definitiva a fondurilor europene depinde de rapiditatea autoritatilor romane de a corecta problemele identificate.

Radu Stefan Oprea, fostul prefect al judetului Prahova, candideaza din partea USL pentru un nou mandat de senator

Radu Oprea, fost prefect de Prahova in perioada in care PDL si PSD au guvernat impreuna, candideaza pentru un mandat de senator din partea USL. Presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a declarat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )