Libnet.ro
UNICEF

22:45

Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

România Liberă România Liberă,
Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau, informeaza Mediafax. Surse politice au declarat ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala. De asemenea, surse apropiate lui Ridzi au afirmat ca aceasta ar fi avut discutii si cu reprezentanti ai PSD si . continuă pe România Liberă

Monica Iacob Ridzi, in discutii cu PPDD pentru o candidatura la parlamentare - surse

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau. Surse politice au declarat pentru Mediafax ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala.

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD la alegerile din decembrie, spun surse politice. Ridzi a demisionat in urma cu aproximativ doua saptamani din PDL. Aceasta a acuzat.

Radu Banciu: Monica Iacob Ridzi, zisa si Pitzi, va ajunge la PPDD varianta HD

Radu Banciu a comentat, vineri, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibilitatea ca fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi sa candideze la alegerile parlamentare din noiem.

Surse: Monica Iacob Ridzi poarta discutii cu PPDD pentru o candidatura la parlamentare

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, au declarat surse politice pentru Mediafax. Aceleasi surse spun ca Ridzi doreste.

Dusa: Actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare este in plina desfasurare.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, marti, ca actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este in plina desfasurare, iar procedura trebuie incheiata cu 48 de ore inainte de ziua scrutinului, potrivit Mediafax. Ministrul Mircea Dusa a spus ca bugetul alocat pentru alegerile parlamentare a fost stabilit la 199 de milioane de lei, iar suma este mai mica decat cea cheltuita la scrutinul din 2008, cand banii pentru alegeri au fost .

Arad: BPJ al PDL a stabilit candidaturile pentru alegerile parlamentare: MRU in Colegiul 1 pentru Senat, Seculici in Colegiul 3 pentru Camera

Biroul Permanent Judetean al PDL Arad s-a intrunit miercuri pentru a valida propunerile de candidati pentru alegerile parlamentare din decembrie, presedintele filialei, Gheorghe Seculici, urmand sa candideze pentru un mandat de deputat in Colegiul 3 din municipiul Arad, iar presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, in colegiul senatorial din municipiu.

E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE. Afla cat ne COSTA. ...

Alegerile parlamentare vor avea loc in data de 9 decembrie, a anuntat, marti, ministrul de Interne, Mircea Dusa. Pentru alegerile din decembrie vom plati 199 de milioane de lei, a adaugat Mircea Dusa, citat de Realitatea TV. Totodata, Dusa a mai spus ca actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este in plina desfasurare, precizand ca procedura trebuie incheiata cu 48 de ore inainte de ziua scrutinului, potrivit Mediafax. Ministrul Mircea Dusa a spus ca .

E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE Afla cat ne COSTA.

Alegerile parlamentare vor avea loc in data de 9 decembrie, a anuntat, marti, ministrul de Interne, Mircea Dusa. Pentru alegerile din decembrie vom plati 199 de milioane de lei, a adaugat Mircea Dusa, citat de Realitatea TV. In curs de actualizare.

Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, a anuntat marti seara liderul USL Victor Ponta, transmite.

CONFIRMARE OFICIALA Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie. Vezi cat ne vor costa!

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie, a anuntat marti ministrul de Interne, Mircea Dusa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )