Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alerta cu bomba la un liceu din Targoviste. Elevii au fost evacuati

România Liberă România Liberă,
Alerta cu bomba la un liceu din Targoviste. Elevii au fost evacuati

Elevii unui liceu din Targoviste au fost evacuati in urma unei alerte cu bomba. Polististii si pompierii au ajuns la fata locului. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

FOTO UPDATE Alerta cu bomba in doua licee din Targoviste. Elevii si cadrele didactice au fost evacuati. SMS-urile de amenintare au fost facute publice

Sute de elevi si cadre didactice de la doua licee din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineata, dupa ce inspectoratele de politie si jandarmi au fost anuntate ca in cele doua unitati de invatamant au fost amplasate bombe. Autoritatile au facut verificari in incinta celor doua licee.

FOTO. Alerta cu bomba la doua licee din Targoviste a fost ridicata. Autoritatile nu au gasit obiecte periculoase. Cursurile vor fi suspendate intreaga zi

Elevii unui liceu din Targoviste au fost evacuati, vineri dimineata, in urma unei alerte cu bomba. Polististii, pirotehnistii si pompierii au ajuns la fata locului pentru a verifica informatia primita Stire in curs de actualizare.

Alerta cu bomba in doua licee din Targoviste

Sute de elevi si cadre didactice de la doua licee din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineata, dupa ce inspectoratele de politie si jandarmi au fost anuntate ca in cele doua unitati de invatamant au fost amplasate bombe. Autoritatile fac verificari in incinta celor doua licee.

PANICA la DOUA licee din Targoviste dupa o amenintare cu BOMBA. Elevii au fost trimisi acasa (VIDEO)

UPDATE: Alerta a fost ridicata. UPDATE: News. ro anunta ca alerta cu bomba este si in liceul Liceul de Arta Balasa Doamna. Elevii ambelor licee au fost trimisi.

Monica provine dintr-o familie destul de bogata. Tibi, si el momarlan de-al nostru. Familia Iacob Ridzi, subiect la ora de istorie de la un liceu din Petrosani (VIDEO)

Familia fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi a devenit tema la istorie. O profesoara din Petrosani a predat la cursuri istoria familiei Iacob-Ridzi. Profesoara le-a explicat elevilor cum.

Trei barbati din Ialomita au fost retinuti intr-un dosar de furturi de pesticide din sediile unor firme. Au fost facute 31 de perchezitii

Trei barbati din Ialomita au fost retinuti in urma a 31 de perchezitii, acestia fiind suspectati de furturi de produse fitosanitare din societati comerciale. Anchetatorii au ridicat in urma actiunii bunuri in valoare de peste 200. 000 de lei, precum si patru autovehicule.

Un avocat din Iasi a fost retinut dupa ce a provocat un accident rutier care a dus la moartea unei persoane si ranirea alteia. Acesta conduce sub influenta alcoolului (VIDEO)

Accident mortal provocat de un om al legii! Un avocat din Iasi a fost retinut, dupa ce a intrat cu masina intr-un alt autoturism si a provocat moartea unei persoane si a ranit alte trei. Mai mult, avocatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )