Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alerta cu bomba in doua licee din Targoviste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alerta cu bomba in doua licee din Targoviste

Sute de elevi si cadre didactice de la doua licee din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineata, dupa ce inspectoratele de politie si jandarmi au fost anuntate ca in cele doua unitati de invatamant au fost amplasate bombe. Autoritatile fac verificari in incinta celor doua licee. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO UPDATE Alerta cu bomba in doua licee din Targoviste. Elevii si cadrele didactice au fost evacuati. SMS-urile de amenintare au fost facute publice

Sute de elevi si cadre didactice de la doua licee din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineata, dupa ce inspectoratele de politie si jandarmi au fost anuntate ca in cele doua unitati de invatamant au fost amplasate bombe. Autoritatile au facut verificari in incinta celor doua licee.

FOTO. Alerta cu bomba la doua licee din Targoviste a fost ridicata. Autoritatile nu au gasit obiecte periculoase. Cursurile vor fi suspendate intreaga zi

Elevii unui liceu din Targoviste au fost evacuati, vineri dimineata, in urma unei alerte cu bomba. Polististii, pirotehnistii si pompierii au ajuns la fata locului pentru a verifica informatia primita Stire in curs de actualizare.

PANICA la DOUA licee din Targoviste dupa o amenintare cu BOMBA. Elevii au fost trimisi acasa (VIDEO)

UPDATE: Alerta a fost ridicata. UPDATE: News. ro anunta ca alerta cu bomba este si in liceul Liceul de Arta Balasa Doamna. Elevii ambelor licee au fost trimisi.

VIDEO Politistii care asigurau paza la cele doua licee din Targoviste amenintate cu bomba nu stiau ca e vorba despre o situatie reala

Au crezut ca participa la un exercitiu de rutina. Politistii damboviteni care au asigurat zona la cele doua licee din Targoviste amenintate cu bomba in aceasta dimineata, nu stiau ca participa la o situatie reala.

VIDEO Politistii care asigurau paza la cele doua licee amenintate cu bomba nu stiau ca e vorba despre o situatie reala

Au crezut ca participa la un exercitiu de rutina. Politistii damboviteni care au asigurat zona la cele doua licee din Targoviste amenintate cu bomba in aceasta dimineata, nu stiau ca participa la o situatie reala.

Alerta cu bomba la un liceu din Targoviste. Elevii au fost evacuati

Elevii unui liceu din Targoviste au fost evacuati in urma unei alerte cu bomba. Polististii si pompierii au ajuns la fata locului. Stire in curs de actualizare.

Romanii au infiintat 17.251 firme in primele doua luni din 2017

Romanii au infiintat, in primele doua luni din acest an, 17. 251 de companii noi, in scadere cu 11,3% fata de aceeasi perioada din 2016, in special ca urmare a reducerii cu 18% a inregistrarii de societati cu raspundere limitata SRL), arata statisticile publicate miercuri de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )