Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA in Danemarca. Un al doilea ATAC armat a avut loc la Copenhaga

România Liberă România Liberă,
ALERTA in Danemarca. Un al doilea ATAC armat a avut loc la Copenhaga

Un al doilea atac armat a avut loc la Copenhaga la aproximativ zece ore dupa primul incident armat, produs sambata dupa-amiaza, si soldat cu un mort si trei raniti, informeaza CNN. Potrivit presei locale, politia daneza a impuscat mortal, duminica dimineata, un barbat considerat suspect, dupa ce un alt barbat a fost impuscat mortal in urma schimbului de focuri din fata sinagogii. continuă pe România Liberă

Un nou atac armat a avut loc la Copenhaga. Un barbat a deschis focul in apropierea unei sinagogi

Un civil si doi politisti au fost raniti sambata noapte in cadrul unui nou atac armat desfasurat in apropierea unei sinagogi din capitala Danemarcei, informeaza BBC.

VIDEO Danemarca, in stare de alerta: Un al doilea atac armat, la o sinagoga. Presupusul autor al ambelor atacuri a fost ucis

Un al doilea atac armat a avut loc in capitala daneza Copenhaga, de aceasta data asupra unei sinagogi, in noaptea de sambata spre duminica, doi politisti fiind raniti, unul in picior si celalalt la brat, transmite Reuters. Politia daneza a impuscat un barbat, dupa o vanatoare de proportii, despre care sustine ca este atat autorul atacului de la sinagoga cat si al atacului terorist de sambata de la o cafenea din capitala daneza, in care un civil si-a pierdut viata si 3 politisti au fost raniti.

Copenhaga este in stare de alerta. Doua atacuri teroriste, dupa modelul Charlie Hebdo, au avut loc in mai putin de 24 de ore

Autoritatile din Danemarca au instituit in Copenhaga stare de alerta, dupa ce doua atacuri teroriste au avut loc in oras la un interval de cateva ore. Primul dintre ele a vizat un eveniment pe tema libertatii de expresie, iar cel de-al doilea a avut loc in apropierea unei sinagogi. Doi civili au murit si cinci politisti danezi au fost raniti in aceste atacuri, potrivit primelor informatii.

FOTO VIDEO Atentat terorist la Copenhaga. Doua atacuri, dupa modelul Charlie Hebdo, au avut loc in mai putin de 24 de ore

Atentat terorist la Copenhaga. Autoritatile din Danemarca au instituit in Copenhaga stare de alerta, dupa ce doua atacuri teroriste au avut loc in oras la un interval de cateva ore. Primul dintre ele a vizat un eveniment pe tema libertatii de expresie, iar cel de-al doilea a avut loc in apropierea unei sinagogi. Doi civili au murit si cinci politisti danezi au fost raniti in aceste atacuri, potrivit primelor informatii.

Atentat terorist la Copenhaga. Doua atacuri, dupa modelul Charlie Hebdo, au avut loc in mai putin de 24 de ore

Atentat terorist la Copenhaga. Autoritatile din Danemarca au instituit in Copenhaga stare de alerta, dupa ce doua atacuri teroriste au avut loc in oras la un interval de cateva ore. Primul dintre ele a vizat un eveniment pe tema libertatii de expresie, iar cel de-al doilea a avut loc in apropierea unei sinagogi. Doi civili au murit si cinci politisti danezi au fost raniti in aceste atacuri, potrivit primelor informatii.

Nou atac armat la Copenhaga: Politia daneza anunta ca l-a impuscat pe presupusul autor al atacurilor

Inca un atac armat a avut loc la Copenhaga la aproximativ zece ore dupa primul incident, produs sambata dupa-amiaza, si soldat cu un mort si trei raniti, transmite CNN. in noaptea de sambata spre.

Atac armat asupra unui centru cultural unde se desfasura o dezbatere despre islam

Mai multe persoane au fost ranite si una ucisa in aceasta dupa-amiaza la Copenhaga dupa un atac armat asupra unui centru cultural unde se desfasura o dezbatere despre islamism si libertatea de exprimare, transmit agentiile internationale de presa.

Actiune de amploare a politistilor. Aproape 50 de perchezitii au avut loc miercuri intr-un caz de fraude cu medicamente oncologice

Aproape 50 de perchezitii au avut loc, joi, in Capitala si in Dolj, intr-un dosar in care se fac verificari cu privire la mai multe mecanisme de fraudarea bugetului de stat, prin care erau decontate, in fals, retete pentru medicamente oncologice si alte boli grave.

VIDEO Atac armat la Copenhaga, in timpul unei dezbateri la care participa artistul suedez Lars Vilk, autorul unor caricaturi cu profetul Mahomed. Trei politisti raniti si un civil mort

Zeci de focuri de arma au fost trase sambata dupa-amiaza la Copenhaga un directia unei cafenele in care se desfasura o dezbatere pe tema islamului si a libertatii de expresie la care participa artistul suedez Lars Vilks, autor al unor caricaturi ale profetului Mahomed, precum si ambasadorul Frantei in Danemarca, relateaza AFP. Un civil a murit iar trei polististi au fost raniti in timpul atacului. Presupusul atacator a fugit de la fata locului intr-un autovehicul. Premierul danez a anunta sambata seara ca atacul de la Copenhaga este considerat un atac terorist, care l-a avut drept tinta controversatul artist suedez Lars Vilk, si ca Danemarca se afla in stare de alerta ridicata.

Atac armat la Copenhaga: Trei politisti raniti si un civil mort

Zeci de focuri de arma au fost trase ieri dupa-amiaza la Copenhaga in directia unei cladiri in care se desfasura o dezbatere pe tema islamului si a libertatii de expresie la care participa artistul suedez Lars Vilks, autor al unor caricaturi ale profetului Mahomed, precum si ambasadorul Frantei in Danemarca, transmite AFP. Trei politisti au fost raniti in timpul atacului armat. Reuters informeaza, citand politia locala, ca suspectii au fugit de la fata locului intr-o masina, potrivit HotNews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )