Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alerta la Medias. Locuitorii unui bloc au fost evacuati

Antena3 Antena3,
Alerta la Medias. Locuitorii unui bloc au fost evacuati

Locuitorii unui bloc din municipiul Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu. Nicio persoana nu. continuă pe Antena3

Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze

Locuitorii unui bloc din Medias au fost evacuati, sambata seara, din cauza unor scapari de gaze, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu.

FOTO. Incidentul din metropola Sankt Petersburg, care a dus la prabusirea fatadei unui bloc, a fost un accident produs de lucrarile de constructie

O explozie puternica s-a auzit joi intr-un bloc din Sankt Petersburg, aflat in apropiere de locul perchezitionat de dimineata in care a fost gasit un dispozitiv explozibil. Potrivit Interfax, nu au fost inregistrate victime, dar fatada blocului cu 16 etaje s-a prabusit.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc turn juca Balena Albastra

Adolescenta de 15 ani din municipiul Sibiu care a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc turn, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit luna trecuta dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc juca Balena Albastra

Adolescenta in varsta de 15 ani din Sibiu care a cazut de pe acoperisul unui bloc din oras, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, citati de News. ro.

Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara. A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani - FOTO

Arpi are 47 ani si este un fost miner din Lupeni. De cinci ani se afla pe strazile din Timisoara, dupa ce, sustine el, a lucrat prin Germania si Anglia, scrie adevarul. ro. I se spunea Calugarul.

ULTIMA ORA: Steve Bannon a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al SUA

Steve Bannon a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite ale Americii, a anuntat miercuri Casa Alba, potrivit Reuters.

ULTIMA ORA: UPDATE Steve Bannon a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al SUA

Steve Bannon a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite ale Americii, a anuntat miercuri Casa Alba, potrivit Reuters.

UPDATE Steve Bannon a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al SUA

Steve Bannon a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite ale Americii, a anuntat miercuri Casa Alba, potrivit Reuters.

Cel putin doi morti si 31 de raniti in urma unui grav accident rutier din centrul Rusiei

Cel putin doua persoane au murit si 31 au fost ranite in urma unui grav accident rutier intamplat in centrul Rusiei, in regiunea Ryazan. Potrivit presei locale ce citeaza surse ale Ministerului Rus de Urgente, un autobuz de pasageri s-a izbit violent de un camion.

WTA Charleston: Caroline Wozniacki si Irina-Camelia Begu au fost eliminate din competitie (Rezultatele zilei)

Favoritele Caroline Wozniacki 5), Anastasija Sevastova 8) si Irina-Camelia Begu 10) au fost eliminate in sferturile de finala ale turneului WTA de la Charleston. Irina Begu a fost invinsa pentru a treia oara consecutiv in acest an de rusoaica Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )