Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO: Cod galben de ploi si furtuni. Anuntul facut de MAE

B1 B1,
ALERTA METEO: Cod galben de ploi si furtuni. Anuntul facut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atentionare de calatorie pentru Republica Italiana. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE FOTO) Mai precis, MAE. continuă pe B1

Avertisment meteo: Cod galben de furtuni in jumatate de tara

Meteorologii au anuntat, duminica dimineata, un cod galben de ploi pentru nordul, vestul si partial centrultarii. Se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse care.

Cod galben de furtuni in localitati din Braila, Ialomita, Calarasi si Ilfov

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni.

COD GALBEN de furtuni in sapte judete: Care sunt zonele vizat de FENOMENE PERICULOASE

Meteorologii au emis, luni, o atentionare cod galben de furtuna, care vizeaza sapte judete din centrul tarii. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Este vorba despre.

Alerta ANM: Cod portocaliu si Cod galben de ploi si grindina in mai multe regiuni din tara. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana duminica seara, la ora 18, cand va intra in vigoare si un Cod portocaliu valabil in vestul, sudul si sud-vestul tarii.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice in mai multe zone din tara

Localitati de pe raza a trei judete din Muntenia si Transilvania se vor afla sub atentionari nowcasting Cod galben de vreme instabila, in ora urmatoare. Conform Administratiei Nationale de.

Cod galben de vijelii in aproape toata tara, pe parcusul zilei de duminica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de furtuni valabila in aproape jumatate de tara 21 de judete) pe parcursul zilei de duminica, scrie Agerpres.

Cod portocaliu de furtuni in mai multe judete, cod galben in restul tarii

Romania a intrat duminica seara sub cod galben sau portocaliu de vijelii, ploi puternice cu descarcari electrice si grindina pana luni. in intervalul mentionat, in judetele Arad, Timis,.

Canicula in sudul si estul tarii. De duminica seara, ploi, grindina si vijelii in toata tara. Meteorologii au emis avertizari cod galben si portocaliu

Duminica dupa-amiaza vremea va fi caniculara in sudul si estul tarii, iar disconfortul termic se va accentua. in schimb, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi averse torentiale si vijelii, de la ora 12. 00 pentru aceste zone intrand in vigoare o avertizare cod galben. Ploile si vijeliile se vor extinde apoi in toata tara, iar meteorologii au emis avertizari cod galben si portocaliu pentru toate judetele, incepand cu ora 18. Prognoza speciala pentru Capitala: Duminica va fi vreme caniculara. Luni sunt asteptate ploi.

ALERTA METEO: VREMEA LA EXTREME! Weekend cu FURTUNI si CANICULA. Zonele vizate

Temperaturile caniculare revin in Romania in acest weekend. Totusi, sunt zone care nu scapa nici de furtuni. Sambata, vremea va fi deosebit de calda, in special in zonele de campie. Cerul va fi.

ALARMA! Cod galben si portocaliu de VIJELII si GRINDINA in Romania! Vezi despre ce zone e vorba si ce spun specialistii despre vremea din Capitala

Meteorologii au emis o avetizare de cod galben si ploi, care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul Romaniei si care este valabila pana duminica seara, la ora 18:00, cand va intra in vigoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )