Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO - Cod rosu de inundatii in Moldova VIDEO

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO - Cod rosu de inundatii in Moldova VIDEO

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni seara, o noua avertizare Cod rosu de furtuna, valabila pentru judetele Neamt si Iasi. Se vor semnala, local, averse torentiale ce vor cumula 50 - 60 litrimp, descarcari electrice, vijelii, grindina. continuă pe Antena3

Alerta INHGA! Cod rosu de inundatii pe raurile din judetul Neamt. Ploi torentiale siin judetele Suceava si Bacau

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare cod rosu de inundatii pe rauri din judetul Neamt, valabila de luni dimineata, 22 iunie, ora 5:30, pana la pranz. Din cauza.

Alerta METEO! Cod portocaliu de furtuna pentru Bucuresti si Ilfov

Alerta METEO. Vremea se schimba radical. Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, o avertizare Cod portocaliu de ploi, vijelie si grindina valabila pentru Bucuresti, dar si pentru mai multe localitati din judetul Ilfov. Avertizarea cod portocaliu este valabila pana la ora 18.

HARTA Cod rosu de inundatii in 7 judete si portocaliu in alte 27

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis luni o noua serie de avertizari de inundatii, fiind emis un cod rosu pentru rauri din 7 judete si unul portocaliu pentru 27 de judete. Aceste avertizari vin in contextul in care si meteorologii au emis coduri portocaliu si galben, ploile si vremea rea urmand sa ramana in aproape toata tara cel putin pana joi.

Cod rosu de inundatii in Mures si Harghita

Hidrologii au emis, sambata dimineata, o avertizare Cod rosu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Mures si Harghita pana la ora 16.

Hidrologii au emis o avertizare cod rosu de inundatii pentru raurile din sapte judete din nordul tarii. Avertizare cod portocaliu de inundatii in 27 de judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o noua Avertizare hidrologica COD ROSU, valabila de luni de la ora 18. 00 pana miercuri, la ora 12. Sunt vizate rauri din zona din aproximnativ 7.

Cod rosu de ploi si vijelii in Vrancea, Vaslui si Bacau, pana la ora 19:00

Zeci de localitati din judetele Vrancea, Bacau si Vaslui se afla sub avertizare meteo cod rosu de ploi puternice, vijelii si grindina, in intervalul orar 17:30 - 19:00.

Cod rosu meteorologic pentru cinci localitati din Caras-Severin. A fost transmis mesaj Ro-Alert catre populatie

Meteorologii au transmis, vineri seara, o avertizare Cod rosu pentru cinci localitati din judetul Caras-Severin. Astfel, se estimeaza ca precipitatiile pot ajunge la 45-50 litri pe metru patrat, iar populatia a primit mesaj Ro-Alert pentru a se feri de posibile inundatii.

Cod rosu pe rauri din zonele de nord si nord-est, pana miercuri

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o noua Avertizare hidrologica COD ROSU, valabila de luni de la ora 18. 00 pana miercuri, la ora 12. Sunt vizate rauri din zona din aproximnativ 15.

Cinci localitati din Caras-Severin, sub cod rosu meteorologic

Meteorologii au transmis, vineri seara, o avertizare Cod rosu pentru cinci localitati din judetul Ca.

Update. Vestul tarii, devastat de inundatii. Cod rosu de ploi, diguri de protectie rupte, poduri distruse

Vestul tarii este devastat de puhoaie. Sunt inundatii istorice pe raul Timis, unde digul de protectie s-a rupt, iar orasul Lugoj risca sa fie inundat, punand in pericol 40. 000 de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )