Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate

Iarna isi intra in drepturi! Vremea se va raci fata de ziua precedenta, devenind normala pentru aceasta perioada in jumatatea de nord a tarii, unde vor fi innorari si local precipitatii slabe sub. continuă pe B1

Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte de Craciun. Care sunt criteriile

Au fost anuntate restructurari la nivelul aparatului guvernamental si noile masuri urmeaza sa fie puse in practica inainte de Sarbatorile de iarna. Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca in perioada imediat urmatoare vor fi vazute si primele rezultate, odata cu realizarea unui audit, pentru fiecare minister in parte. Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte .

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

Ministrul Violeta Alexandru, socata de conditiile in care sunt tinuti oamenii la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Adulti cu Handicap

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat, pe Facebook, mai multe fotografii de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Adulti cu Handicap, de la Urlati, acuzand conditiile absolut improprii in care sunt tinuti cei 179 de oameni care au nevoie de ajutor si tratamentul la care sunt supusi in asa-zisul izolator.

ALERTA METEO: SCHIMBARE TOTALA A VREMII in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, 29 noiembrie 2019, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Din nefericire, in majoritatea regiunilor vor cadea ploi.

Parlamentul European declara URGENTA CLIMATICA. Care sunt masurile IMEDIATE

Majoritatea membrilor Parlamentului European au votat joi o rezolutie simbolica prin care declara urgenta climatica in Europa. Parlamentul cere ca UE sa se angajeze in cadrul Conferintei ONU sa atinga.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )