Libnet.ro
UNICEF

16:30

ALERTA NUCLEARA! Vladimir Putin a dat ordinul! Rachetele au fost lansate

B1 B1,
ALERTA NUCLEARA! Vladimir Putin a dat ordinul! Rachetele au fost lansate

Armata Rusiei a efectuat joi un test nuclear, care a inclus mai multe lansari de rachete de pe submarinele aflate in Marea Barents si Marea Ohotsk. Manevrele au inclus distrugerea unor tinte aflate la lunga. continuă pe B1

Rusia a efectuat teste nucleare masive, la ordinul lui Vladimir Putin. Au fost lansate numeroase rachete

Armata Rusiei a efectuat joi, la ordinul presedintelui Vladimir Putin, teste masive ale fortelor nucleare strategice, fiind lansate numeroase rachete din Marea Barents si din Marea Ohotsk, informeaza agentiile de pr.

Cota de popularitate a lui Vladimir Putin a scazut dramatic. Care este motivul ?

Cota de popularitate a presedintelui Vladimir Putin a scazut sub pragul de 40%, o premiera de la anexarea Peninsulei Crimeea, intr-un context de nemultumire sociala fata de o reforma a pensiilor nepopulara, potrivit unui sondaj al Centrului Levada dat publicitatii luni si citat de AFP.

LOVITURA POLITICA! Masura care arunca in aer mandatul lui VLADIMIR PUTIN! Mii de oameni, in strada

Controversata reforma a pensiilor din Rusia se rasfrange asupra regimului de la Kremlin. Cota de incredere a presedintelui Vladimir Putin a scazut sub pragul de 40%, cel mai scazut nivel de la anexarea Crimeii, i.

Vladimir Putin, scadere puternica in sondaje

Cota de incredere a lui Vladimir Putin a scazut sub 40%, o premiera de la anexarea Crimeii, arata un sondaj citat de AFP. Numai 39% dintre rusii chestionati in septembrie au afirmat ca au incredere in.

Rusia: ncrederea n Vladimir Putin scade puternic, sub pragul de 40%

Increderea in presedintele rus Vladimir Putin a cazut sub pragul de 40%, o premiera dupa anexarea Crimeii, intr-un context puternica nemultumire sociala fata de majorarea varstei de pensionare, potrivit unui sondaj publicat luni si citat de AFP.

Imagini rare din viata lui Vladimir Putin. Cum aratau parintii lui si cum a aparut in ziua nuntii

Rareori a fost vazut intr-o alta ipostaza in afara de cea de om dur. Pe chipul sau nu prea au fost surprinse zambete, iar atunci cand isi demonstra calitatile sale de jucator de judo, sau poloist.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )