Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alerta in Sinaia: O masina in care se aflau doua persoane a ramas blocata in apa (FOTO)

B1 B1,
Alerta in Sinaia: O masina in care se aflau doua persoane a ramas blocata in apa (FOTO)

Ploile puternice din tara de miercuri seara au produs mari probleme in unele localitati. Autoritatile din Sinaia au fost alertate dupa ce o masina in care se aflau doua persoane a ramas. continuă pe B1

O masina s-a rasturnat intr-o rapa din Padurea Bogatii. Doua persoane au fost ranite

Accidentul s-a produs in aceasta dimineata pe DN13 in zona Padurea Bogatii, plina de curbe periculoase. Un autoturism a iesit in decor si a ajuns intr-o rapa de pe marginea drumului. Doua persoane au fost ranite.

VIDEO Doua persoane, ranite la exercitiul militar Zapad-17, desfasurat de Rusia

Doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule ar fi fost afectate, dupa ce un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete, in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17, desfasurat de Rusia si Belarus, informeaza HotNews. ro, care citeaza presa din Rusia.

VIDEO Accident la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia: Un elicopter a lansat rachete in zona observatorilor. Doua persoane au fost ranite grav

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia impreuna cu Belarus. Accidentul, neconfirmat pana acum de autoritatile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei rusesti, in apropiere de St. Petersburg, intr-un poligon in care a fost prezent in urma co zi chiar presedintele Vladimir Putin pentru a urmari exercitiile. In urma accidentului doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule au fost afectate.

VIDEO Accident la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia: Un elicopter a lansat rachete in zona observatorilor. Doua persoane au fost ranite grav. / UPDATE: Imagini filmate si din elicopter

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia impreuna cu Belarus. Accidentul, neconfirmat pana acum de autoritatile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei rusesti, in apropiere de St. Petersburg, intr-un poligon in care a fost prezent in urma co zi chiar presedintele Vladimir Putin pentru a urmari exercitiile. In urma accidentului doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule au fost afectate. UPDATE: Vezi video filmat din elicopter din momentul lansarii rachetelor.

Politia britanica a arestat inca doua persoane in legatura cu atentatul de vineri de la Londra

Politia britanica a anuntat ca a arestat inca doua persoane miercuri, in legatura cu atentatul de la Londra, de saptamana trecuta, soldat cu 30 de raniti. Astfel, cinci oameni au fost arestati in dosar, relateaza Reuters.

Cristian Pomohaci a fost audiat la Sibiu. Numarul de la masina care l-a adus a atras toate privirile

Cazul lui Cristian Pomohaci a fost audiat marti de catre Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului. Pomohaci a ajuns la Sibiu la primele ore ale diminetii cu o masina care avea numarul CJ-77-DUH. La.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )