Libnet.ro
UNICEF

06:30

ALERTA DE TSUNAMI in Japonia, in urma cutremurului cu magnitudinea 8,2 produs in Chile

Antena3 Antena3,
ALERTA DE TSUNAMI in Japonia, in urma cutremurului cu magnitudinea 8,2 produs in Chile

Japonia a emis joi o alerta de tsunami in urma cutremurului cu magnitudine de 8,2 care s-a produs in Chile, pe cealalta coasta a Oceanului Pacific, scrie AFP. Agentia meteorologica a Japoniei a. continuă pe Antena3

ALERTA DE TSUNAMI in Japonia, in urma cutremurului produs in Chile

Japonia a emis joi o alerta de tsunami in urma cutremurului cu magnitudine de 8,2 care s-a produs in Chile, pe cealalta coasta a Oceanului Pacific, scrie AFP. Agentia meteorologica a Japoniei a.

Alerta de tsunami in Japonia, in urma cutremurului de 8,2 produs in Chile

Japonia a emis joi o alerta de tsunami in urma cutremurului cu magnitudine de 8,2 care s-a produs in Chile, pe cealalta coasta a Oceanului Pacific, relateaza bbc. com. Agentia meteorologica a Japoniei a anuntat.

Japonia: alerta de tsunami in urma cutremurului de 8,2 grade din Chile

Japonia a emis joi o alerta de tsunami in urma cutremurului cu magnitudine de 8,2 care s-a produs in Chile, pe cealalta coasta a Oceanului Pacific, potrivit Agence France Presse.

Japonia: alerta de tsunami in urma cutremurului de 8,2 pe scara Richter din Chile

Japonia a emis joi o alerta de tsunami in urma cutremurului cu magnitudine de 8,2 pe scara Richter care s-a produs in Chile, pe cealalta coasta a Oceanului Pacific, potrivit Agence France Presse.

Cinci morti in urma cutremurului din Chile

Cel putin cinci persoane au murit in urma cutremurului cu magnitudinea de 8,2 grade produs marti seara in nordul Chile, a anuntat ministrul chilian de Interne, Rodrigo Penalillo, citat de AFP, potrivit Mediafax.

FOTO VIDEO Cutremur de 8,2 pe scara Richter in nordul Chile, soldat cu cel putin cinci morti

Cel putin cinci persoane au murit in urma cutremurului cu magnitudinea de 8,2 pe scara Richter, produs in largul coastei nordice a Chile.

Un tsunami de mici dimensiuni ar putea atinge coastele indoneziene, in urma cutremurului din Chile

Indonezia a anuntat, miercuri, ca un tsunami de mici dimensiuni ar putea atinge coastele in urmatoarele ore, fiind generat de seismul de 8,2 magnitudine produs in Chile, relateaza AFP. Valuri de circa 50 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )