Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alexandru Cumpanasu: Oasele din butoi sunt ale Alexandrei

Adevărul Adevărul,
Alexandru Cumpanasu: Oasele din butoi sunt ale Alexandrei

Alexandra Macesanu a fost ucisa si arsa de Gheorghe Dinca, a confirmat INML vineri prin analiza probei ADN. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca ADN-ul din oasele si cenusa luate din curtea lui Dinca apartin nepoatei sale, Alexandra. continuă pe Adevărul

Alexandru Cumpanasu anunta ca detine conversatii dintre o prietena Alexandrei si un individ necunoscut: Spunea ca este rapita, ca e parte dintr-o retea. IP-ul barbatului nu a fost identificat (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvaluit ca parinteii fetei au intrat in posesia unor conversatii de pe Facebook, dintre o prietena a adolescentei.

Reactie acida a lui Alexandru Cumpanasu dupa declaratiile sefului DIICOT: Vreti pikamere, fratilor, ce vreti?

Reactie acida a lui Alexandru Cumpanasu dupa declaratiile sefului DIICOT. Unchiul Alexandrei a spus ca cei responsabili de tergiversarea anchetei trebuie sa mearga la puscarie daca se va dovedi ca fata a de.

AUDIO. Cele trei apeluri ale Alexandrei la 112

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpanasu, face publica transcrierea convorbirilor .

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Alexandru Cumpanasu: Raportul care dezvaluie calvarul Alexandrei pe ore. Cititi si va minunati!

Tragedia de la Caracal scoate la ivealanoi detalii terifiante. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text care prezinta, spune el, evolutia pe ore a.

Crimele de la Caracal. Ce spune Alexandru Cumpanasu despre o candidatura la prezidentiale

La o zi dupa ce a publicat stenogramele convorbirilor telefonice ale Alexandrei cu agentii de la 112, Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, a explicat intr-o emisiune televizata ce intentioneaza sa faca privind o candidatura la prezidentiale.

Alexandru Cumpanasu: Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in.

Alexandru Cumpanasu, acuzatii dure la adresa DIICOT: E important ce se afla in telefonul lui Dinca. Analizele trebuiau prezentate prima data familiei

Alexandru Cumpanasu vine cu critici dure la adresa DIICOT. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca cel mai important e sa se afle ce se afla in telefonul lui Gheorghe Dinca, iar analizele INML facute publice pe.

Alexandru Cumpanasu, la MAI: ii voi cere ministrului de Interne un raport complet, care sa fie gata in 30 de zile, cu privire la toate disparitiile din Romania (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o, ucis-o si incinerat-o, a fost miercuri la sediul Ministerului de Interne, unde a afirmat ca ii va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )